Ono što je interesantno kod ovih haljina je to što se mogu nositi i tokom hladnijih dana, i možete izgledati zavodljivo i trendi. Mogu se nositi uz kaput, kožnu jaknu, pa čak i uz deblji, opušteniji džemper kako bismo postigli retro izgled. Odlično izgledaju uz kratke čizme, a za one koji više vole opušten i gradski izgled, imamo dobru vest, odlično idu i uz patike.

Kada je u pitanju noćni party look, ove haljine su ono što moramo da imamo u svom ormaru. Svilene, sa tankim bretelama i golim leđima, i laganim materijalom koji ocrtava svaku liniju tela, ne mogu nikoga da ostave ravnodušnim. Pogodne su za svaku priliku, i uvek će izgledati elegantno. Mogu se nositi samostalno, ali odlično idu i uz prateće elemente.

Dužina haljine je različita, i dosta zavisi od događaja na koji smo krenuli. Za elegantnu noć i svečane prilike, bira se duži model slip haljine, dok se u manje obaveznim prilikama nose kratke i dužine do kolena sa dubljim šlicem. Ne možete pogrešiti kod izbora, a morate je imati u svom garderoberu!

Jedino nisu pogodne za poslovne sastanke, ali neki modeli i tad mogu da se iskoriste, ali uz neki sako koji će prekrivati gola ramena, i davati neki poseban poslovni look.

Slip haljina se istakla kao savršeni početak svake kombinacije, zbog čega se nalazi među modnim favoritima, koje ćemo uvek imati u našem ormaru. Bez obzira na nove trendove, ovaj model ostaje must have. Nose ga sve poznate zvezde, kako na crvenom tepihu, tako i u svakodnevnici, zašto onda ne bismo i mi?

Tako da, ne čekajte mnogo, nego izaberite svoj model što pre! Sa ovim modelom haljine nikada nećete ostati bez inspiracije! Budite hrabre, probajte i vidite! I verujte na reč… Prošlo je ono vreme kada su se nosile samo u spavaćoj sobi.

Naslovna fotografija: instagram.com/serenity.wear

Andrea Aras

Comments