Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Novina na našem tržištu i pravi izbor za sve dame koje žele da brinu o svom zdravlju i lepoti su Smartleg®, premijum medicinske čarape, kompresivne, proizvod kompanije Innothera. Sinergijom modernog dizajna i tradicionalnog znanja, postignut je visok standard kvaliteta i elegancije. Smartleg® je pravi modni dragulj, razvijen, testiran i proizveden u Francuskoj. Smartleg® medicinske čarape, kompresivne, dizajnirane za zdravlje i lepotu, sa dokazanom terapijskom efikasnošću, idealno su rešenje za moderan i užurban način života u kojem se malo vremena izdvaja za fizičku aktivnost i prevenciju zdravlja.

“Proizvod je razvio naš međunarodni tim za istraživanje i inovaciju. Istraživanja sprovedena u Francuskoj govore da Smartleg® svojim veličinama obuhvata čak 98% ženske populacije u ovoj državi. Uz veliku posvećenost uspeli smo da stručnost, veštine i znanje koje posedujemo implementiramo u sve faze rada. Stoga smo izuzetno ponosni na naš novi proizvod”, reči su Jelene Kojić, direktorke Predstavništva Laboratoire Innotech International za Balkanski region.

Smartleg® medicinske čarape, kompresivne, namenjene su ženama koje pate od hronične venske bolesti u najranijim fazama ove bolesti, kada tegobe nisu povezane sa težim znacima.

Smartleg Radieuse 1 e1575300768137 Smartleg® – novi, jedinstven proizvod na srpskom tržištu

Savršeno prianjanje na ženske mišiće i delikatna preciznost ostvaruju nežnu kompresiju tokom nošenja, sprečavaju širenje vena i olakšavaju protok krvi. Pored medicinskih svojstava, Smartleg® se preporučuje kao preventivno sredstvo za sve dame čiji životni stil i obaveze na poslu podrazumevaju višesatno sedenje ili stajanje i smanjen nivo fizičke aktivnosti. Garancija postizanja optimalnog pritiska, a samim tim i efikasnosti kompresije podignute su na viši nivo. Izborom prave veličine terapijski efekat je obezbeđen, a individualnim uzimanjem prave mere i potvrđen.

Kupovinom Smartleg® medicinskih čarapa, kompresivnih, imate mogućnost da ostvarite brojne pogodnosti, jedna od njih je da vam kompanija Laboratoire Innotech International poklanja 10% popusta na kupovinu svakog sledećeg para Smartleg®-a. Za više informacija o ovoj aktuelnoj ponudi možete da pozovete Innotech kontakt centar na broj 011/ 369 29 32, a jednostavnom prijavom na Smartleg® newsletter, putem sajta smartleg.com/rs moguće je ostvariti dodatne pogodnosti i saznati najnovije informacije o budućim akcijama i promotivnim ponudama.

Smartleg Radieuse 2 e1575300812772 Smartleg® – novi, jedinstven proizvod na srpskom tržištu

Editors choice