Novina na našem tržištu i pravi izbor za sve dame koje žele da brinu o svom zdravlju i lepoti su Smartleg®, premijum medicinske čarape, kompresivne, proizvod kompanije Innothera. Sinergijom modernog dizajna i tradicionalnog znanja, postignut je visok standard kvaliteta i elegancije. Smartleg® je pravi modni dragulj, razvijen, testiran i proizveden u Francuskoj. Smartleg® medicinske čarape, kompresivne, dizajnirane za zdravlje i lepotu, sa dokazanom terapijskom efikasnošću, idealno su rešenje za moderan i užurban način života u kojem se malo vremena izdvaja za fizičku aktivnost i prevenciju zdravlja.

“Proizvod je razvio naš međunarodni tim za istraživanje i inovaciju. Istraživanja sprovedena u Francuskoj govore da Smartleg® svojim veličinama obuhvata čak 98% ženske populacije u ovoj državi. Uz veliku posvećenost uspeli smo da stručnost, veštine i znanje koje posedujemo implementiramo u sve faze rada. Stoga smo izuzetno ponosni na naš novi proizvod”, reči su Jelene Kojić, direktorke Predstavništva Laboratoire Innotech International za Balkanski region.

Smartleg® medicinske čarape, kompresivne, namenjene su ženama koje pate od hronične venske bolesti u najranijim fazama ove bolesti, kada tegobe nisu povezane sa težim znacima.

Smartleg Radieuse 1 e1575300768137 Smartleg® – novi, jedinstven proizvod na srpskom tržištu

Savršeno prianjanje na ženske mišiće i delikatna preciznost ostvaruju nežnu kompresiju tokom nošenja, sprečavaju širenje vena i olakšavaju protok krvi. Pored medicinskih svojstava, Smartleg® se preporučuje kao preventivno sredstvo za sve dame čiji životni stil i obaveze na poslu podrazumevaju višesatno sedenje ili stajanje i smanjen nivo fizičke aktivnosti. Garancija postizanja optimalnog pritiska, a samim tim i efikasnosti kompresije podignute su na viši nivo. Izborom prave veličine terapijski efekat je obezbeđen, a individualnim uzimanjem prave mere i potvrđen.

Kupovinom Smartleg® medicinskih čarapa, kompresivnih, imate mogućnost da ostvarite brojne pogodnosti, jedna od njih je da vam kompanija Laboratoire Innotech International poklanja 10% popusta na kupovinu svakog sledećeg para Smartleg®-a. Za više informacija o ovoj aktuelnoj ponudi možete da pozovete Innotech kontakt centar na broj 011/ 369 29 32, a jednostavnom prijavom na Smartleg® newsletter, putem sajta smartleg.com/rs moguće je ostvariti dodatne pogodnosti i saznati najnovije informacije o budućim akcijama i promotivnim ponudama.

Smartleg Radieuse 2 e1575300812772 Smartleg® – novi, jedinstven proizvod na srpskom tržištu
Comments