Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Poznat kao gospodar printova, modni kreator Roberto Kavali i ovoga puta pokazao je da je dominantan u ovoj oblasti. Smela kolekcija, jarkih boja, šljašteći materijali, cvetni printovi, sve je to moglo da se vidi na ovoj reviji.

Kolekcija sadrži modele kožnih pantalona, ali u neočekivanim bojama, a tu su i neizostavne kratke majice, često providne ili od čipke.

Animal print koji je zaštitni znak ove kuće pojavljuje se u neočekivanim bojama poput ljubičaste i roze ili žute i zelene.

Ovo svakako nije kolekcija za stidljive! Komade kuće Cavalli nose samouverene i odvažne žene, pune samopouzdanja, koje ne plaši mešanje uzoraka, kombinovanje jarkih boja i ne prezaju od smelih krojeva koji više otkrivaju nego što pokrivaju.

Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 04 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 06 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 42 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 44 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 35 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 19 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 10 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto

Lenka Gatić

Editors choice