Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Poznat kao gospodar printova, modni kreator Roberto Kavali i ovoga puta pokazao je da je dominantan u ovoj oblasti. Smela kolekcija, jarkih boja, šljašteći materijali, cvetni printovi, sve je to moglo da se vidi na ovoj reviji.

Kolekcija sadrži modele kožnih pantalona, ali u neočekivanim bojama, a tu su i neizostavne kratke majice, često providne ili od čipke.

Animal print koji je zaštitni znak ove kuće pojavljuje se u neočekivanim bojama poput ljubičaste i roze ili žute i zelene.

Ovo svakako nije kolekcija za stidljive! Komade kuće Cavalli nose samouverene i odvažne žene, pune samopouzdanja, koje ne plaši mešanje uzoraka, kombinovanje jarkih boja i ne prezaju od smelih krojeva koji više otkrivaju nego što pokrivaju.

Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 04 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 06 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 42 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 44 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 35 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 19 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 10 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto

Lenka Gatić

Editors choice