Danas svi žele da izgledaju mršavo i u formi, ali nedovoljno vremena i teške vežbe  su glavni razlozi zbog kojih ljudi nemaju volju da se pokrenu. Zbog toga ćemo vam danas pokazati vežbe kojima ćete sagoreti i do 1000 kalorija. Postoji mnogo metoda za gubljenje kilograma ali ove tri vežbe su veoma lak način da izgubite neželjene kilograme. Ove vežbe su mešavina pilatesa, kardio vežbi, joge i kik boksa pa će vam pomoći da izgubite kilograme. Neka one postanu vaša svakodnevna rutina!

Skokovi

Pre nego što počnete sa vežbanjem, važno je da se vaše telo zagreje. Skokovi su najbolji način za to jer ubrzavaju rad srca, povećavaju protok krvi i smanjuju rizik od povreda. Ovom vežbom aktiviraju se mišići gluteusa, mišići na nogama, Ahilova tetiva i ostali mišići. Skokovima ćete sagoreti 300 kalorija za 20 minuta.

Smršaj za dvadeset dana uz ove vežbe2 Smršaj za dvadeset dana uz ove vežbe

Čučnjevi

Ovo je najbolja aerobik vežba koja pomaže kod povećanja snage mišića ali i kod sagorevanja kalorija. Ovu vežbu najviše koriste sportisti kao i vojna lica. Čučnjevima se aktivira veliki broj mišića i povećava se krvni pritisak, dok se u isto vreme povećavaju otkucaji srca. Ako budete praktikovali ovu vežbu sagorećete i do 500 kalorija za 10 minuta.

Smršaj za dvadeset dana uz ove vežbe3 Smršaj za dvadeset dana uz ove vežbe

Comments