Hiljadugodišnje iskustvo u korišćenju lekovitih svojstava svetlosti, od drevnih naroda do zvanične naučne potvrde početkom XX veka, dovelo je do patentiranja Bioptron aparata za svetlosnu terapiju. Aparat se proizvodi u Zepterovoj fabrici Bioptron AG u Švajcarskoj i poseduje zvanične medicinske sertifikate EU, SAD i drugih zemalja. Zasnovan je na biostimulativnom dejstvu svetlosti koja podstiče mikrocirkulaciju, a time i dopremanje kiseonika i hranljivih materija do ćelija, podstiče njihovo obnavljanje i smanjuje bol i otok.

U poslednje dve decenije prodato je preko 3 miliona Zepter Bioptron aparata za svetlosnu terapiju širom sveta. Postoje tri modela koji se razlikuju u veličini filtera, odnosno površini tretirane zone: Bioptron 2 namenjen za zdravstvene ustanove, Bioptron Pro 1 i MedAll za primenu u kućnim uslovima.

Zepter Bioptron Snaga Bioptron terapije

Bioptron je patentirani sistem svetlosne terapije koji omogućava brzo, lako, bezbolno, bezbedno, efikasno i ekonomično lečenje. Primenjuje se kod preko 50 medicinskih indikacija. Nema neželjenih efekata.

ANTI-AGEING

Bioptron polarizovana svetlost daje izvanredne rezultate kod svih anti-ageing metoda, kada se očekuje aktivan odgovor kože. Nezaobilazni je deo tretmana za podmlađivanje kože, a indikovana je nakon svih anti-ageing procedura. Svakodnevnim izlaganjem Bioptron svetlosti vraća se licu svežina i sjaj, podstiče stvaranje kolagenih vlakana i smanjuje vidljivost bora, naročito u zoni oko očiju gde je koža veoma tanka. Odlični rezultati postižu se kombinovanjem Bioptron svetlosti i vrhunske Zepter hipoalergenske kozmetike bez parabena.

Bioptron svetlost koja leci Snaga Bioptron terapije

DERMATOLOŠKA OBOLJENJA

Klinički je dokazano da Bioptron pomaže u lečenju mnogih dermatoloških oboljenja. Bioptron svetlosna terapija je efikasna u izlečenju i smanjenju bola i nelagodnosti kod akni, psorijaze, ekcema, herpesa simplex i zoster, raznih kožnih infekcija, atopijskog dermatitisa (alergijskih reakcija kože), oštećenja sluzokože (npr. apscesa i ulkusa u ustima i nosu). Bioptron poboljšava estetski izgled kože i ublažava psihološke posledice kod dermatoloških oboljenja.

Zepter Bioptron svetlosna terapija Snaga Bioptron terapije

LEĆENJE RANA I OPEKOTINA

Bioptron svetlosna terapija podstiče i ubrzava zarastanje rana i ožiljaka. Dovodi do brže regeneracije epitela po ivicama i u dubini rane zahvaljujući stimulaciji i modulaciji reparativnih i regenerativnih procesa, deluje protivupalno i jača odbrambreni sistem. Ova vrsta fototerapije je dragocena u lečenju rana i ožiljaka, kao i za njihovo pravilno zarastanje. Bioptron se može primenjivati i za terapiju površinskih opekotina, uz Zepter Oxy sprej za ublažavanje bolova i bržu regeneraciju kože. Opekotine od sunčanja takođe se uspešno tretiraju svetlosnom terapijom.

KOLOR TERAPIJA

Zdravlje je rezultat psihičkih i telesnih procesa u organizmu koji čine nedeljivu celinu. Institut za bioinformacije iz Ciriha patentirao je tehnologiju Bioptron filtera u boji koji su obogaćeni bioinformacijama. Usmeravanjem svetlosti razliciitih boja na akupresorne zone, uspostavlja se unutrašnji balans i vraćaju u ravnotežu procesi u organizmu. Kolor terapijom “pune” se čakre i tretiraju različita patološka stanja u organizmu. Danas se ova Bioptron terapija takođe koristi u anti-ageing medicini za podmlađivanje lica i tela.

ZEPTER COSMETICS

Zepter kozmetika se proizvodi isključivo u Švajcarskoj, bazirana je na aktivnim prirodnim sastojcima lekovitih biljaka i izuzetno je korisna za očuvanje zdravog i lepog izgleda. Posebno je efikasna u sadejstvu sa Bioptron svetlosnom terapijom.

La Danza linija za negu kože ublažava znakove starenja i pomaže koži da zadrži mladalački izgled.

Swisso Logical linija sadrži biljne proteine i ekstrakt Ehinacea koja raste u švajcarskim Alpima. Različite linije Swisso Logical kozmetike namenjene su celoj porodici: Skincare, Active Spa, Baby i Philip for Men.

Swiss Nature linija je idealna za negu kože i sunčanje. Anti-ageing linija sa ekstraktom runolista je koktel prirodnih supstanci koje efikasno uništavaju slobodne radikale, nastale delovanjem UV zračenja, dima i zagađenja prirodne sredine.

Prvih pet osoba koje se jave na telefon (011) 20 19 130 dobijaju tri besplatna termina za Bioptron medicinski i kozmetički program.

Comments