Ovaj tekst će nam pomoći da shvatimo koliko zapravo znamo o muškarcima, a koliko samo mislimo da znamo. Pred vama je tekst koji sadrži zanimljive i neobične činjenice o pripadnicima muškog pola.

Iako žene uglavnom misle da svakom muškarcu padne mrak na oči kada se u njegovom prisustvu izgovori reč brak, rezultati jednog istraživanja pokazuju da i nije baš tako. 36% muškaraca u svetu se oženi do dvadeset i pete, dok čak 61% njih stane na ludi kamen do tridesete godine.

Oženjeni muškarci sebe češće opisuju kao veoma srećne, za razliku od singl mladića. Razlog? Većina singl mladića retko kada vodi ljubav svakog dana, dok je oženjenima seks uglavnom uvek dostupan.

Tri četvrtine muškaraca voli nasmejane i optimistične devojke. Ako sa takvom devojkom izađu na kafu, velike su šanse da će je opet pozvati.

Jedan seksualni terapeut uradio je studiju u kojoj je pokušao da dokuči zašto muškarci najčešće varaju. Prema rezultatima njegovog istraživanja 92 posto muškaraca vara, jer se osećaju nevoljeno, smatraju da ne dobijaju dovoljno priznanja od svoje partnerke i zbog nedostatka bliskosti.

Britansko istraživanje donosi zanimljive rezultate kada je reč o muškarcima i kilaži njihove partnerke. Iako je opšte prihvaćeno mišljenje da muškarci vole punije dame, pokazalo se da bi 42% muškaraca osećalo manju privlačnost prema devojci koja se tokom veze udebljala.

Jedno istraživanje je pokazalo da trećina Nemaca gleda porniće svaki dan.

Slika123 Snimi ovo: Zanimljive činjenice o muškarcima

Nije sve u seksu, ima nešto i u sportu

Iako se često spominje žensko šesto čulo, muškarci su ti koji će lakše predosetiti ako im je žena neverna.

Muškarac može ceo dan da zavodi devojke, ali kada se uveče dokopa kreveta misliće isključivo na onu do koje mu je stalo.

Muškarci više vole uredne i reprezentativne devojke, nego žive lutke dlakavih nogu ili čudnog znoja ispod miški.

Nimalo iznenađujuće, momcima se uglavnom dopadaju devojke koje su poput njihovih majki.

Poznato je da žene imaju veću toleranciju na bol od muškaraca, a to potvrđuje i činjenica da bi muškarci verovatno umrli kada bi osetili bol poroda.

Iako se smatraju jačim polom i muškarci plaču i vole dodire, ali imaju samo jednu veliku slabost, a to su, naravno, žene (ili, nekima, drugi muškarci).

Prethodne tekstove iz serijala “Snimi ovo” možete pročitati ovde.


Sonja Josipović sebe smatra devojkom koja uživa u trenucima tišine koja joj uvek donese novu dozu inspiracije. Voli da piše i čita knjige, ali i da se druži sa ljudima od kojih može nešto novo da nauči. Osim sa rečima uživa i u igranju sa svojim zekom, koji joj često ne dozvoljava da neke svoje tekstove privede kraju. Voli svako godišnje doba, sve oblike umetnosti i sve vrste slatkiša (izuzev žele bombona). Autorka je blogaSvet obojen rečima.

Comments