#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Prethodne tekstove iz serijala “Snimi ovo” možete pročitati ovde.

Za mnoge je muvanje, izlazak, dejt ili kako god nazovete – prava noćna mora. Sama činjenica da njihovo visočanstvo obdareno nizom najplemenitijih vrlina mora da RADI nešto da bi na’vatala partnera, za mnoge predstavlja ponižavajuću okolnost. Drugi, pak, vole igre zavođenja, igre flerta, igre mamljenja i hlađenja. Kako se čovečanstvo snalazi u ovim ljubavnim igrama, mislim da se najbolje vidi iz priloženih činjenica.

Brzinsko muvanje, speed dating, izmislio je rabin iz Los Anđelesa 1999. godine po uzoru na stari običaj okupljanja mladih u jevrejskom društvu. Uz nadzor roditelja ili starijih pratilaca, mladići i devojke su se nalazili da ćaskaju i tako se bolje upoznaju.

Prosečan ritam raskida u ljudskom rodu iznosi (svakih) tri do pet meseci.

Budući parovi u proseku čekaju šest do osam izlazaka pre nego što se obavežu na odnos, a posle 12 do 14 izlazaka spremni su da razmene ključeve od stana. Kuvanje za dragog ili dragu preporučuje se tek od trećeg sastanka.

Muškarci u 31% slučajeva odbijaju partnerke koje im se učine predebele, dok žene šutnu tek 12% buckastih.

Ako ne znate šta da obučete za izlazak, probajte plavu boju. Nauka pokazuje da ženama veoma prija plava na muškarcu i da se lakše upuste u vezu sa prikladno odevenim mužjakom.

Što se tiče onlajn-dejtinga da to rešimo jednom i za svagda. Trećina ih se upusti u vezu, trećina ne, a trećina počnu, pa odustanu.

iQdUT Snimi ovo: Zanimljive činjenice o muvanju

On je nju osvojio

Muvanje na poslu pokazuje se kao prilično delotvorno. Četrdeset posto veza na poslu, završi brakom!

Bogatuni sa Menhetna plaćaju 20,000$ za provodadžiku, a ukoliko se veza kruniše brakom, očekuje se i bonus.

I još nešto u vezi sa onlajn odnosima. Žene se plaše da će nabasati na masovnog ubicu, a muškarci na nekog grozotno debelog. Međutim, nauka dokazuje da je “samo” 3% muškaraca psihopatskog ubeđenja, a od svih psihopata tek mali procenat su masovne ubice. (veoma utešno, zar ne?)

Ispitivanje je pokazalo da je na prvom sastanku najvažnije: svež dah (43%), dobra odeća (17%), seksi miris (15%), lepa koža (14%) i lepa kosa (10%).

Ako ćete da se muvate sa nepoznatim likovima, probajte u školi, na fakultetu, u kafiću, šoping-centru. Ljudi su na ovim mestima otvoreni za stupanje u komunikaciju sa drugima, dok su restorani i bioskopi najgore mesto za muvanje.

Muškarci su nervozni i nesigurni u 40% slučajeva pred prvi sastanak. Ne i bez razloga, naime nauka dokazuje da žene oforme 80% mišljenja o njima i pre nego što mučeni progovore jednu reč. (pouka, pazite na odevanje i govor tela)

Muškarcima ne prija buka. Ukoliko ste u društvu bučnih prijateljica, odvojite se od grupe, da bi ste “odvojile” macana.

Diskretno oponašanje govora tela sagovornika čini nas privlačnijima. Ipak, nemojte oponašati svaki pokret, to je jezivo. Takođe volimo da čujemo svoje ime, pa se potrudite da izgovorite ime budućeg partnera, bar dva-tri puta. Još više uspeha imaćete ukoliko se setite pojedinosti o partneru koje ste doznali sa prethodnog sastanka.

Stil odevanja utiče na žene. Muvajte poslovne žene u poslovnom odelu, sportske tipove u sportskoj odeći, a žene koje vole prirodu u prigodnoj opremi za prirodu.

Savet za prilazak ženskoj grupi. Ukoliko se drže zajedno i kikoću, nemate šanse. No, ukoliko im pogled luta po prostoriji i odlaze jedna po jedna do šanka ili WC-a, to znači da traže prigodnog muškarca.

Ako želite da impresionirate damu vodite je na uzbudljiva i zabavna mesta. Nauka ukazuje na jaku povezanost opasnosti sa seksepilom.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice