#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!

Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!

Ovog proleća, treći put u Beogradu. Prijavi se i kreni putem uspeha!

Seminar ličnih i profesionalnih veština “Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!” održava se od 17. do 21. aprila u prostorijama Privredne komore Srbije i Računskog centra pri Elektrotehničkom fakultetu.

Cilj ovog Seminara je da omogući studentima svih fakulteta u Beogradu da kroz niz treninga unaprede veštine koje će im pomoći u izgradnji uspešne karijere.

SSA 2 Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!

Prijavi se i kreni putem uspeha

Sistem obrazovanja na našim fakultetima pruža kvalitetno stručno znanje studentima, međutim, usled napornog studijskog programa, ne posvećuje se dovoljno pažnje “mekim” veštinama, a upravo one daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao. O tome koliko se vrednuju ove veštine govore činjenice da mnoge kompanije obezbeđuju svojim zaposlenima konstantno usavršavanje iz ovih oblasti što dovodi do napretka zaposlenih, kao i tima u celini, a mnogi pojedinci plaćaju u ciframa sa više nula za prisustvo na treninzima sličnim onima koje će proći učesnici Akademije.

“Soft Skills Academy” je petodnevni događaj koji podstiče studente na rad na sopstvenom usavršavanju. Polaznici Akademije će biti 50 najboljih kandidata sa fakulteta u Beogradu koji će učestvovati na treninzima prezentacionih i komunikacionih veština, rada u timu, vremenskog planiranja, vođenja projekata, rešavanja konflikata, razvijanja liderskih veština i srodnih tema. Treninge će držati međunarodni sertifikovani Istek (EESTEC) treneri, kao i predstavnici konsultantskih kuća i kompanija koje učestvuju u realizaciji ovog projekta. Akademija je besplatna za sve učesnike.

Po završetku Akademije, učesnici će dobiti sertifikat potpisan od strane organizatora i kompanije generalnog pokrovitelja projekta.

Ove godine se prvi put uvodi alumni mreža za polaznike Akademije, kao i učesnike prethodne dve akademije, tako da će ovi izuzetni mladi ljudi, budući lideri u svojim strukama, biti okupljeni na jednom mestu. Dakle, svi učesnici Akademije, imaće tu privilegiju, da budu deo ove grupe koja će imati neverovatan potencijal za velike uspehe u budućnosti.

Ne propustite ovu izuzetnu priliku! Prijave su otvorene na sajtu događaja od 26. marta do 8. aprila.

Organizator Akademije je Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, Istek (eng. EESTEC), a značaj ovog projekta prepoznali su Univerzitet u Beogradu, Elektrotehnički fakultet u Beogradu i Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima Grada Beograda.

Editors choice