Deseto izdanje SoMo Borca u Zagrebu će 11. novembra okupiti regionalne stručnjake za digitalni marketing, a za dobru atmosferu na SoMo Partyju powered by Leanpay biće zaduženi vrhunski muzičari iz bendova ABOP (After je bolji od partija) i KUKU$

ABOP i KUKU stizu na jubilarni deseti SoMo Borac 7 ABOP i KUKU$ stižu na jubilarni deseti SoMo Borac

ABOP već preko deset godina uspešno spaja elektronsku muziku s nezaboravnim live koncertima, a žanrovsku širinu donosi im činjenica da su članovi potvrđeni instrumentalisti u popularnim domaćim bendovima. Osim njih, na pozornicu zagrebačke Hale stižu i popularni hrvatski treperi iz KUKU$-a u čijim će hitovima uživati posetioci SoMo Borca. Kao začetnici modernog zvuka na ovim prostorima poznati su u celom regionu i iza sebe imaju više od 300 koncerata u Hrvatskoj i inostranstvu.

ABOP i KUKU stizu na jubilarni deseti SoMo Borac 5 ABOP i KUKU$ stižu na jubilarni deseti SoMo Borac

ABOP

“Ovogodišnji smo SoMo Borac, kako to i priliči jubilarnom izdanju, podigli na viši nivo, a zahvaljujući Leanpayu vrhunski ćemo se zabaviti u koncertima ABOP-a i KUKU$-a. Svi jedva čekamo 11. studenog kada ćemo u Zagrebu okupiti najjaču digitalnu zajednicu u regiji”, istakla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorka SoMo Borca.

Koncerti ABOP-a i KUKU$-a održaće se pod pokroviteljstvom Leanpaya, kompanije koja svojim klijentima omogućuje digitalno plaćanje na rate bez potrebe za odlaskom u banku, papirologijom i kreditnom karticom. 

ABOP i KUKU stizu na jubilarni deseti SoMo Borac 2 ABOP i KUKU$ stižu na jubilarni deseti SoMo Borac

KUKU$

Osim na SoMo Borac newsletteru, Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, novosti iz sveta digitala moguće je pronaći i na SoMoCast podkastu dostupnom na platformama Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts

SoMo Borac powered by Httpool najvažnija je regionalna nagrada za radove iz područja digitala. Jubilarna 10. dodela nagrada biće održana 11. novembra u Zagrebu, budite deo događaja koji okuplja najveću digitalnu zajednicu na jednom mestu i osigurajte svoju ulaznicu.

Comments