Digitalno oglašavanje prolazi kroz rapidno brze promene koje brendovi moraju da prate kako bi ostali “u trci”. A kako uspešno upravljati složenošću digitalnog marketinga u 2023. pričaće Adam Nowakowski, creative agency partner u Meti za srednju i istočnu Evropu u sklopu ovogodišnje celodnevne SoMo Borac konferencije koja se održava 17. novembra u Zagrebu.

Predstavnik Mete dolazi na 11. SoMo Borac Kakve promene ocekuju brendove u buducnosti 1 Predstavnik Mete dolazi na 11. SoMo Borac: Kakve promene očekuju brendove u budućnosti?

Adam sarađuje sa zajednicom kreativnih agencija Srednjoistočne Evrope, pomažući brendovima u prihvatanju poslovnih i kreativnih prilika koje Meta pruža u okviru svojih marketinških rešenja. Pre nego što se pridružio Meti, Adam je proveo 20 godina u strateškim odeljenjima BBDO-a i Lea Burnetta, gde je radio za brendove kao što su Samsung, Heineken, Snickers i Orange. Trenutno uz Metu radi i u Školi strategije brendiranja Poljske udruge za oglašavanje, te je višestruki član žirija EFFIE.

U svom predavanju osvrnuće se na budućnost digitalnog oglašavanja, ali i kako Meta kao jedna od najvećih tehnoloških kompanija u svetu vidi razvoj digitalnog oglašavanja (za oglašivače i agencije). Osim toga, predstavnici brendova moći će iz prve ruke čuti savete kako ostvariti svoje ciljeve i kako im Meta može pomoći u tome. 

Sve novosti o SoMo Borcu možete pratiti putem SoMo Borac newslettera, na veb-stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pratite i zanimljive sugovornike u podcastu SoMoCast, koji je realizovan sa streaming platformom Voyo: YouTube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

Comments