SoMo Borac powered by Httpool, koji se ove godine održava 11. godinu zaredom, pozicionirao se kao događaj koji okuplja digitalnu zajednicu i nagrađuje najbolje kreativce digitalne industrije. Po prvi put, događaj će se odvijati u formatu celodnevne konferencije koja će okupiti brojne stručnjake iz područja digitalnog marketinga. 

Kao predavač na ovogodišnjem SoMo Borcu nastupiće Vamanan Puvaneswaran, direktor TikToka iz jedne od najboljih agencija u Švajcarskoj, Monami, koji će s publikom podeliti znanja o digitalnom marketingu i jednoj od najpopularnijih društvenih mreža. Vamanan će u svom predavanju TikTok as a  business: And We Never Danced, predstaviti rad agencije Monami, te način na koji oni koriste TikTok kao alat za zabavu i obrazovanje. Agencija Monami okuplja stručnjake i entuzijaste digitalnog sveta iz Švajcarske i Nemačke, a njihovo područje rada obuhvata izrade strategija i kampanja, kao i upravljanje komunikacijom na društvenim mrežama.

Vamanan Puvaneswaran Na SoMo Borac dolazi dobitnik zlata u Kanu, a pričaće se i o TikToku kao biznisu

Vamanan Puvaneswaran

Vamanan Puvaneswaran se u poslednjih nekoliko godina specijalizirao za storytelling, a pre toga je upravljao komunikacijom na društvenim mrežama u raznim medijskim kućama. Više od dve godine radi u agenciji Monami u kojoj se u potpunosti posvetio TikToku, pa tako razvija ideje i strategije za širok raspon tema i klijenata.

Osim mnogima zanimljive teme TikToka kao vrlo popularne društvene mreže, na SoMo Borcu će se održati predavanje Award-winning DOOH ads you have to see! o nagrađivanim DOOH (Digital Out of Home) projektima. Predavanje će održati nagrađivani iskusni stručnjak u kreativnoj, reklamnoj, marketinškoj i tehnološkoj industriji, Dino Burbidge. Radio je u mnogim kreativnim industrijama, poput filmske, muzičke, oglašivačke, outdoor, industrije video-igara i mobilnih aplikacija. Dobitnik je brojnih nagrada za kreativnost i inovacije, uključujući zlato u Kanu i BAFTA-u, a uvršten je i u BIMA 100, listu pojedinaca koji značajno doprinose oblikovanju budućnosti digitalne industrije Velike Britanije. Veliki je promoter kreativnosti i tehnologije u OOH, sudija na više panela za dodelu OOH nagrada, a svoje znanje rado deli s firmama kojima pomaže da kreiraju kampanje, osvoje nagrade i ostave trag u industriji digitala.

Dino Burbidge Na SoMo Borac dolazi dobitnik zlata u Kanu, a pričaće se i o TikToku kao biznisu

Dino Burbidge

SoMo Borac je najvažnija nagrada za digitalne radove u regiji koja se dodeljuje jedanaestu godinu zaredom, a suorganizator ovog događaja je i Hrvatska udruga digitalnih izdavača (HUDI). Konkurencija je iz godine u godinu sve jača, a stručni žiri sve brojniji. Nagrade se dodeljuju u dva streama – SoMo Media koji okuplja digitalne izdavače iz najvažnijih regionalnih medija, te SoMo Advertising koji okuplja zajednicu digitalnih marketingaša iz cele regije. Do utorka, 12. septembra, u sklopu akcije Back-to-Business, možete nabaviti ulaznice po ceni od 99 eura.

Sve novosti o SoMo Borcu možete pratiti putem SoMo Borac newslettera, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

Comments