SoMo Borac, najvažniji događaj godine za sve koji dolaze iz sveta digitala priprema se za svoje 12. izdanje koje će se održati za šest meseci, tačnije, 25. oktobra 2024. godine. Tokom proteklih izdanja kroz ruke stručnog žirija prošli su brojni radovi koji su kontinuirano inspirisali druge i pokretali trendove u regiji. Prošle je godine po prvi put održana i celodnevna SoMo konferencija koja će i ove godine okupiti lidere digitalne industrije, kreativce i stručnjake iz sektora posvećenih digitalnim inovacijama i trendovima.

SoMo Borac 2024 Pripremite kalendare, poznat je datum 12. izdanja SoMo Borca!

Već dugi niz godina kontinuirano potičemo trendove i razmjenu znanja među kolegama te nastojimo biti zanimljivi, inovativni i naravno, edukativni. Tako će biti i ove godine – pripremamo brojne novosti, ali još ćemo neko vrijeme najsočnije informacije zadržati za sebe. Jedino što je u ovom trenutku važno za sve naše posjetitelje jest da zabilježe 25. listopada u kalendaru i pripreme se za najbolji event digitalne industrije“, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica nagrade SoMo Borac.

SoMo Borac nagrada dodeljuje se u ukupno 15 kategorija u SoMo Advertising i SoMo Media streamovima, a sve novosti oko ovogodišnjeg izdanja možete pratiti na SoMo Borac newsletteru, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Dok čekate najnovije informacije o tome što organizatori pripremaju ove godine, na YouTube kanalu poslušajte prošlogodišnja predavanja.

Comments