Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Sigurno ste ponosne kad u kancelariju ušetate noseći svoj ručak od kuće, jer ste korak ispred onih koji će tog dana išetati u podne na polusatnu pauzu i za to vreme pojesti picu ili topli sendvič. E pa, sklonite taj ponosni izraz sa lica, jer moguće je da i vaš ručak ima podjednako mnogo kalorija kao i njihov brzi ručak. Sistematizujte svoj zdravi obrok tako da zaista možete da odahnete i ne mislite o kilogramima.

e356572c6cb85700 lunch.jpg.xxxlarge 2x Spakujte sebi ručak i ne brinite o kilogramima!

Iz svog ručka izbacite ugljene hidrate, jer ćete od njih osećati samo težinu i pospanost, iako ćete sebi utoliti glad. Umesto, toga unesite vlaknastu hranu i mnogo proteina. Vlakna se sporo vare tako da ćete dugo ostati siti, a proteini zadržavaju energiju.

Dobro izračunajte koliko ste kalorija spakovali u okviru svog ručka. Trebalo bi da ima između 300 i 600 kalorija, a kako biste dobro sabrali koliko ste tačno kalorija uneli, idite na sajtove kao što je Calorie King ili Calorie Count.

laptop lunch option 2 lg Spakujte sebi ručak i ne brinite o kilogramima!

Ipak birajte hranu koju volite. Naravno, važno je da vaš ručak bude zdrav i da sadrži, po mogućstvu, što manje kalorija, ali ukoliko spakujete nešto čega baš i niste fan, vaša čula će vas naterati da u obližnjoj pekari potražite nešto bolje. Poenta je da budete zadovoljni kada završite obrok, tako da svoj ručak uskladite sa svojim preferencijama.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice