Hajde da zajedno prođemo kroz iskustva koja ti je Career days pružio poslednjih par meseci! Šta bi izdvojio/la kao najzanimljivije i najkorisnije? Radionice na kojima si naučio/la kako da napišeš CV, tribinu sa ambicioznim govornicima, ili “Dan uspeha”? Svi ovi događaji predstavljali su pripremu za finalni i presudni događaj – speed dating!

speed dating Speed dating om do posla? Da, moguće je!

Speed dating je poslednji od “4 koraka do posla” koje ti je pružio ovogodišnji Career days. Pored mnoštvo delegata učestvuju i poznate kompanije Delhaize, Outosource Insurance Professionals, Milšped i Fresenius Medical Care. Ove kompanije se takođe istuču po tome što posebnu pažnju posvećuju ulaganju u svoje zaposlene, naročito mlade. Upravo zbog toga na speed dating dolaze sa velikim brojem pozicija za posao ili praksu. Možda jedna od njih čeka baš tebe. Svestan istine da se ovakve prilike ne propuštaju, požuri i prijavi se na sledećem linku.

ostavo cv Speed dating om do posla? Da, moguće je!

AIESEC je najveća organizacija studentska organizacija na svetu. Postoji u više od 120 zemalja. Izazovi sebe, postani lider, upoznaj nove ljude i proširi svoja znanja iz oblasti marketinga, IT-a, prodaje i administracije.

Comments