Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Speed dating sa mentorima “Kreativnog mentorstva” 6. juna na Mikser festivalu

Speed dating sa mentorima “Kreativnog mentorstva” 6. juna na Mikser festivalu

1/2

Jedinstveni program za mentorsku podršku perspektivnim profesionalcima u kulturi i kreativnim industrijama “Kreativno mentorstvo” započet je u februaru ove godine, nakon otvorenog konkursa za učesnike i odabira mentora, vodećih profesionalaca različitih disciplina i generacija iz zemlje i inostranstva – kulturnih atašea, stručnjaka iz kulture, uspešnih ljudi iz sfera biznisa, aktivizma, medija i dr.

Prethodnih dana u punoj sali Filozofskog fakulteta u Beogradu održano je otvoreno predavanje “Živeti slobodu?” jedne od edukatorki u programu, Pamele von Sabljar iz švedske organizacije Unfold Transformation, a zatim i polugodišnji trening i skup učesnika i alumnija ovog programa na kojem su im pružene dodatne smernice i alatke za lični i profesionalni razvoj u okviru mentorskog odnosa i izvan njega.

IMG 0388 Speed dating sa mentorima Kreativnog mentorstva 6. juna na Mikser festivalu

“Kreativno mentorstvo” je prvi program u Srbiji koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj budućih lidera u oblasti kulture promovišući mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između mentora i mentija. Grupu mentija čini 22 perspektivnih profesionalaca iz umetnosti, kulturnog nasleđa, kreativnih industrija, obrazovanja, menadžmenta kulture, kulturne politike, aktivizma, komunikacije i srodnih oblasti iz više gradova Srbije, izabrani na javnom konkursu tokom jeseni prošle godine.

“Sjajno! Inspirišuće! Korisno na toliko načina. Kreativno mentorstvo je odlična prilika za umrežavanje sa ljudima koji dele ista interesovanja i vrednosti, kao i prilika da postavite sebi ciljeve i pronađete uzore, dok istovremeno imate uvid u njihovo iskustvo. Mogućnost za formalno i neformalno učenje”, rekla je o programu Jelena Vasilev, jedna od učesnica prvog ciklusa Kreativnog mentorstva 2013. godine, tada PR Beogradske filharmonije za digitalne komunikacije.

Editors choice