Odlazak u teretanu lepši je onda kada ste opremljene sportskom odećom, koju jedva čekate da ispromovišete i maksimalno iskoristite. Zato trk u sportske radnje, a mi ćemo vam slikovito pokazati koje stvari su vam neophodne. Ovo će biti ekonomična kupovina za sve vas aktivne i željne zdravog života.

Verujem da znate koliko jedan par patika može da motiviše i dok je vreme sve toplije i toplije, mi vam predlažemo da smanjite kilograme i znojite se ne na suncu, već tamo gde se mišići aktiviraju… u teretani.

Možda ova transformacija ima veze sa tim što uskoro treba da uskočite u svoj novi bikini i izgledate što je bolje moguće.

Da biste izbegle široke majice, mnogo materijala i nepotrebno sakrivanje, bolje se odlučite za sigurniju alternativu.

U svakom slučaju, sportska oprema poslužiće vam i ako planirate putovanje, planinarenje, odlazak na jogu ili pak laganu popodnevnu šetnju.

Oba naša predloga odlična su kako za teretanu, tako i za propratne aktivnosti koje zahtevaju da budete ležerne i opušteno obučene.

Prvi predlog je skroz jednostavan u neutralnim bojama, za devojke koje ne vole mnogo da eksperimentišu. U pitanju je sivo-plava kombinacija u kojoj je glavni akcenat stavljen na patike brenda Nike. Za ovu sportsku kombinaciju neophodna vam je obična siva majica bez printa, šorts karakterističnog dezena i naravno dobre patike koje su odlična investicija.

1103 Sportska transformacija: Šoping je odlična motivacija

Druga kombinacija je veoma posebna i akcenat je stavljen na pink detalj, a to su sportske helanke. Top majičice su ove sezone in, a ogrtač preko daje dozu opuštenosti, pa u skladu sa tim, ovo može biti autfit za svaki dan!

280 Sportska transformacija: Šoping je odlična motivacijaVioleta Stojanović

Comments