Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Da se nadovežem na ovo, inspirisane odelima, došle smo i do toga da sakoe više nego ikada nosimo samostalno, i to u kombinaciji sa stilom potpuno drugačijim komadima – ozbiljnost sakoa možeš da ublažiš ultra ženstvenom haljinom ili suknjom od tila i izgledaš poput street style zvezde koja će svuda privlačiti pažnju!

“A” kroj je još jedan od trendova za godinu koja je u toku, a može se odnositi kako na pantalone (big love!) tako i na suknje i haljine. Suknja-pantalone kombinuj sa komadima drugačijeg kroja, odnosno onim pripijenim, kako bi istakla struk i izdužila figuru, dok haljine i suknje možeš kombinovati i za džemperima, blizama ili košuljama koje su takođe slobodnije forme. Uz odgovarajući kaiš, lako možeš da transformišeš svaki od ovih autfita. Drži se sličnih nijansi ukoliko voliš jednostavnost i elegantan, chic izgled. 

Za kraj bismo izdvojili ultimativni trend sezone koji se odnosi na nakit u kosi. Ne treba ti mnogo truda da bi dobila trendi frizuru – dovoljno je da kosu stilizuješ kao i inače i samo joj dodaš interesantnu šnalu, gumicu, rajf ili bilo koji drugi aksesoar. U boji starog zlata ili srebra, ukrašen biserima ili školjkicama, nakit za kosu je popularniji nego ikad i lako ćeš pronaći savršen primerak za sebe. Samo, zapamti dobro staro pravilo – manje je više! Uz jednostavnu kombinaciju stavi koliko god ovih ukrasa, ali nikako nemoj preterivati ukoliko je kombinacija koju nosiš već upečatljiva. Dakle, ili-ili!

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/scandinavianfashions

Ivana

Editors choice