Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Neki uopšte ne vole da šalju poruke, izbegavaju i da nose telefon sa sobom i vole da budu nedostupni, drugi vole kratke poruke koje se tiču dogovora, treći uvek pišu kilometarske tekstove, četvrti se obilno služe emotikonima… A evo kakve ko poruke voli, prema horoskopu.

Ovan

Kratko, jezgrovito i neposredno – nema Ovan vremena i enerije za kuckanje. Ipak, umeju da se potrude kad hoće, a tada, muški predstavnici ovog znaka radije citiraju stihove, nego da sami smišljaju udvaračke poruke, a žene šalju duhovite i izazovne poruke.

Bik

Bikovi rado i obilno dopunjavaju svoje poruke emotikonima i grafikama, a spremni su na svaku vrstu romantične akcije – ako savremena tehnologija može da im pomogne u tome, odlično, ali nije obavezno. Žene vole beskrajna romantična četovanja, a muškarci će radije poslati link neke muzičke numere sa grafikom buketa ruža.

Blizanci

Blizanci vole reči u svim oblicima i načinima komunikacije, pa se rado dopisuju – oni često šalju čitave serijale kraćih poruka, radije nego da napišu jednu dugačku. Dobro znaju da vam tako drže pažnju i animiraju vas i njima se neće desiti da ih samo “sinuju”. Ali isto tako znaju da nestanu posle intenzivnog dopisivanja i da potpuno zaborave na vas – jer su otkrili neku novu zanimaciju.

Rak

Rakovi su stidljivi i nerado se otvaraju i otkrivaju svoja prava osećanja, zato im dopisivanje omogućava da budu opušteniji u tom smislu, pošto se osećaju bezbednije na fizičkoj distanci. Dakle, oni često napišu ono što nisu u stanju da kažu uživo i posvećeni su komunikaciji sa jednom osobom. Oni čak ni rođendane ne čestitaju istrim rečima, nego za svakog imaju posebnu poruku.

Editors choice