Postoji mnogo benefita koje postižete šetnjom. Sigurno ćete se osećate zdravije i biti aktivniji. Ako pravilno šetate možete popraviti svoju figuru. Evo nekoliko načina kako da izgubite kilograme tokom šetnje.

Effective Ways to Lose Weight Walking Srećni i mršaviji: Pet načina da izgubite kilograme tokom šetnje

Hodanje sa pauzama

Kada hodate, pravite kratke pauze i uradite 15 čučnjeva i 40 skokova. Dok postižete ove veće intezitete tokom šetanja, sagorećete više kalorija i mršaviti brže. Ovo je najefikasniji način da izgibite kilograme tokom šetanja.

Brzo hodanje

Brzina kojom hodate veoma je važna za gubitak kilograma. Iako je dužina koju pređete šetnjom važna, podjednako je i brzina kojom hodate. Da biste sagoreli više kalorija pokušajte da hodate brže. Brzo hodanje 45 minuta par puta nedeljno i brzo ćete videti razultate.

Relaksirajuća šetnja

Ako želite da relaksirate svoje telo i mozak, idite u duge šetnje. Hodanje će vam pomoći da sagorite kalorije, da se osećate bolje i sveže. Oslobodićete se stresa i popraviti raspoloženje.

Duge šetnje

Ako želite da izgubite kilograme tokom šetnje, budite spremni da hodate bar dva puta nedeljno. Pokušajte da pomalo povećavate distancu i bićete sve bliži cilju.

Šetajte u društvu

Zgrabite drugaricu, mamu, brata i idite zajedno u šetnju. Prvo, dobro ćete se zabaviti. Ako imate iste ciljeve, zašto ne biste trenirali zajedno? Ovo je idealan način da ostanete motivisani i nastavite da šetate svaki dan.

Mirjana Radojević

Comments