Tek što su nas nedavno manekeni agencije “Fox Fashion Agency” obradovali značajnim učešćem na svetskim nedeljama mode, ovih dana su usledile nove modne poslastice koje će zasigurno obradovati našu javnost. Naime, maneken Ivan Marić postao je zaštitno lice zvanične kampanje za Gianfranco Ferre, a manekenka Marina Krtinić snimila je reklamu za prestižnu italijansku kozmetičku kuću Deborah Milano. Ovo dvoje mladih manekena, članovi najuspešnije domaće modne agencije, još su jednom potvrdili da Srbi suvereno vladaju svetskim modnim vrhom.

Ivan Maric za GFF Srpski manekeni na svetskom modnom vrhu

Ivan Marić za GFF

Marinina vanredna lepota i fotogeničnost bili su adut na audiciji za izbor za novo zaštitno lice ove italijanske kozmetičke kuće i u prvi plan su izbacili žive i kvalitene boje lakova za nokte u aktuelnoj reklami. Zanimljivost vezana za Ivana, kojem je ovo prva velika svetska reklamna kampanja, jeste da se pre manekenskog poziva bavio poslom električara. I sada koristi svaku priliku kada je u Srbiji da obavlja svoj nekadašnji posao.

Marina Krtinic za Deborah Milano Srpski manekeni na svetskom modnom vrhu

Marina Krtinić za Deborah Milano

Agencija “Fox Fashion Agency” je u stalnoj potrazi za novim licima koja uspešno plasira na svetska modna tržišta. U toku su kastinzi za “Fresh Face” izbor, čiji će finalisti putovati na svetsko finale u Španiju u septembru ove godine, zatim izbor koji organizuje sa renomiranom milanskom agencijom “2morrow” u emisiji “VIP room” na TV Pink, kao i kasting za “Just Cavalli” reviju koja će se održati u junu mesecu u Crnoj Gori. Svi detalji prijave dostupni su na zvaničnoj Facebook stranici agencije.

Comments