Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Pred vama su četiri tematske celine, modne priče inspirisane ledenim detaljima, ženstvenim budoar komadima, edgy punk stajlingom, kao i čistim chic krojevima i dizajnima. Jedinstveni printovi u atraktivnim bojama osvežiće vaš garderober u sekundi. Posebna linija naših jakni pružaće vam neophodnu toplinu u hladnim zimskim danima.

Mademoiselle Marble

Čist i rezak planinski vazduh i severna klima inspirisali su Maison Scotch da stvori svežu paletu boja koju čine ledenoplava, minerlana i navy sa diskretnim dodacima citrusne, maslinaste i crvene. Naši iconic mermerni printovi u kombinaciji sa crnim i belim grafikama nadahnuti su vintage paternima. Debela trikotaža i bukle teksture savršeni su za slaganje detalja uz pačvork.

MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 20141 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još? MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 2014 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još?

Hotel Boudoir

Inspirisana slikama antik pariskog hotela, kolekcija obiluje predivnim teksturama, baršunastim somotom i plišom, vintage slikanom svilom i čipkom, te budoar žakardom. Nijanse koje dominiraju kolekcijom su old crvena, puder zelena. Delikatni detalji kao što su satenski umeci upotpunjuju siluete pedesetih.

MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 20142 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još?

Punk Radar

U liniji “Punk Radar” slavimo buntovnički stav miksujući različite elemente, kao što su animal print i naložena trikotaža uz skinny štampane pantalone. Pank detalji kao što su nitne i rajsferšlusi dodaju izvesnu rokenrol notu. Vintage zodiac magazini nadahnuli su nove galaksi umetničke radove prilikom oslikavanja materijala od kojih su nastali ženstveni topovi i haljine.

MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 20145 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još? MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 20144 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još?

Nuit Magique

Proslavljamo desetu kolekciju za Maison Scotch posebnom linijom kojom dominira predivna vintage crvena paleta. Čisti i sofisticirani komadi su u crnoj, beloj varijanti, te u ledenoplavoj.

MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 20146 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još? MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 2014 2 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još?

Kolekciju jesen/zima 2014. holandskog luxury casual brenda Maison Scotch možete kupiti u prodavnici Scotch&Soda u Beogradu – Kralja Milana 3, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Editors choice