Pred vama su četiri tematske celine, modne priče inspirisane ledenim detaljima, ženstvenim budoar komadima, edgy punk stajlingom, kao i čistim chic krojevima i dizajnima. Jedinstveni printovi u atraktivnim bojama osvežiće vaš garderober u sekundi. Posebna linija naših jakni pružaće vam neophodnu toplinu u hladnim zimskim danima.

Mademoiselle Marble

Čist i rezak planinski vazduh i severna klima inspirisali su Maison Scotch da stvori svežu paletu boja koju čine ledenoplava, minerlana i navy sa diskretnim dodacima citrusne, maslinaste i crvene. Naši iconic mermerni printovi u kombinaciji sa crnim i belim grafikama nadahnuti su vintage paternima. Debela trikotaža i bukle teksture savršeni su za slaganje detalja uz pačvork.

MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 20141 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još? MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 2014 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još?

Hotel Boudoir

Inspirisana slikama antik pariskog hotela, kolekcija obiluje predivnim teksturama, baršunastim somotom i plišom, vintage slikanom svilom i čipkom, te budoar žakardom. Nijanse koje dominiraju kolekcijom su old crvena, puder zelena. Delikatni detalji kao što su satenski umeci upotpunjuju siluete pedesetih.

MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 20142 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još?

Punk Radar

U liniji “Punk Radar” slavimo buntovnički stav miksujući različite elemente, kao što su animal print i naložena trikotaža uz skinny štampane pantalone. Pank detalji kao što su nitne i rajsferšlusi dodaju izvesnu rokenrol notu. Vintage zodiac magazini nadahnuli su nove galaksi umetničke radove prilikom oslikavanja materijala od kojih su nastali ženstveni topovi i haljine.

MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 20145 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još? MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 20144 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još?

Nuit Magique

Proslavljamo desetu kolekciju za Maison Scotch posebnom linijom kojom dominira predivna vintage crvena paleta. Čisti i sofisticirani komadi su u crnoj, beloj varijanti, te u ledenoplavoj.

MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 20146 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još? MAISON SCOTCH kolekcija za jesenzimu 2014 2 Šta će biti u trendu ove jeseni? Trikotaža, krzno, print i šta još?

Kolekciju jesen/zima 2014. holandskog luxury casual brenda Maison Scotch možete kupiti u prodavnici Scotch&Soda u Beogradu – Kralja Milana 3, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Comments