Za kraj se pitam još nešto: kako može muškarac biti siguran da ga nije upecala sponzoruša? Ima lepih, a koristoljubivih cica i kod običnog sveta, samo što naravno ne traže bunde i letovanja već sitnije stvari. Kako napraviti razliku između poklončića i preteranih zahteva? Lepo je darovati, ali s merom. Evo kako sponzoruša odreaguje na skupocen poklon. Postavlja se prema njemu kao da nije ništa posebno. Pfff, obična sitnica. I naravno da ona nije dovoljna. Tek je početak tog lavirinta poklona i darova.

perspektivna zanimanja sponzorusa Šta će meni ljubav prava kada novci nisu tu

Sponzoruša ima običaj da se divi bogatim, isto tako imućnim starijim ženama koje imaju uspešan brak i bogatog muža. Dive joj se, a potajno i zavide. Naravno da ne poštuju niže od sebe i siromašne. Ne, nikako. Žale sve te devojke koje npr. nose iste patike dve sezone ili nemarkiranu odeću. Možda baš zbog toga što su siromašne duhom ili što potiču iz takve porodice. Šta vi mislite? Ne vredi kupovati ljubav, jer kad novac umeša prste sve postaje lažno. Lažna žena jednako prava sponzoruša, jer njenoj duši napaćenoj fali sve sem para.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments