Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Šta izgled Dizni princeza govori o njima

Šta izgled Dizni princeza govori o njima

Verovale ili ne, to da li imate krupne ili sitne oči, tanke ili pune usne, može reći dosta o vama. Žan Haner, stručnjak za tumačenje facijalnih karakteristika, kinesku tehniku čitanja iz crta lica staru preko 3000 godina, sproveo je na poznatim Dizni lepoticama. Ako ličite na neku od njih, evo šta njihov izgled govori o njima, a i o vama.

Arijel “Mala sirena”

Ova lepotica ima krupne oči koje su prvo što se primeti na njenom licu. Oči su prozor duše i srca, ali krupne oči su i znak lakovernosti. Tanke usne govore o osobi koja je usamljeničke prirode, mali nos o lakoći kojom može biti izmanipulisana od strane drugih ljudi, a širok prostor između obrva oslikava njenu fleksibilnu prirodu. Crvena kosa (iako kosa zapravo ne pripada licu, ali ga ipak krasi) pokazuje da je Arijel zabavna, strastvena, razigrana, sa dobrim smislom za humor.

Arijel Šta izgled Dizni princeza govori o njima

Slatka i zabavna

Aurora “Uspavana lepotica”

Aurora ima jake, debele obrve koje pokazuju njenu snagu; ona je jača od svih ostalih princeza. Deblje obrve su karakteristične i za osobe koje se lakše suočavaju sa toksinima (npr. malo više popiju, ali im nije ništa), ova devojka je bila otrovana u crtanom filmu, ali je ipak preživela. Izraženi gornji kapci pokazatelji su osetljivosti i prirodnog osećaja za stil i lepotu, ali i težnje da se uvek sama bori sa svojim problemima, što nije uvek najbolje rešenje.

Aurora Šta izgled Dizni princeza govori o njima

Jaka i borbena

Bela “Lepotica i zver”

Celo njeno lice zrači prirodnim seksepilom – krupne oči, okrugli obrazi i pune usne. Ovo znači i da je osoba obično pasivna, ali će govoriti kada je potrebno. Pune usne pokazuju emotivnost, i, kao i kod Arijel, razmaknute obrve govore o fleksibilnosti, a krupne oči o lakovernosti.

Bela Šta izgled Dizni princeza govori o njima

Prirodno seksepilna

Pepeljuga

Horizontalni oblik njene frizure i čela, kao i jake obrve, govore o spremnosti da se pobuni, da bude agresivna i postavi granice. Mali nos pokazuje i efikasnost, a sitne oči pronicljivost i inteligenciju.

Pepeljuga Šta izgled Dizni princeza govori o njima

Pametna i agresivna kada zatreba

Jasmin “Aladin”

Njeno lice govori dosta toga – debele obrve i veći nos pokazuju uverenost, upornost, želju da postigne nešto značajno u životu. Vođa je, ne želi da bude pokorena. Kosa joj je takođe velika i “debela” što ilustruje veliku moć koju ima. Beličasti sjaj u očima pokazuje izloženost stresu.

Jasmin Šta izgled Dizni princeza govori o njima

Moćna i opasna

Mulan 

Njene guste trepavice simbol su asertivnosti i ratničkog tipa ličnosti. Što svakako odgovara njenom liku u crtaću – ona se oblači kao muškarac, ratnik, kako bi nastavila tamo gde je njen otac stao. Oblo čelo govori nam da je reč o intuitivnoj osobi, koja nikako nije slaba i spremna je da se bori za sebe.

Mulan Šta izgled Dizni princeza govori o njima

Princeza ratnik

Snežana “Snežana i sedam patuljaka”

Pre svega, ova princeza ima veoma razdvojene obrve što nam pokazuje da je dosta lakoverna i da je lako njome manipulisati. Tanke obrve oslikavaju slabu osobu koja se teško bori sa toksinima – odmah se onesvestila od samo jednog zalogaja otrovane jabuke. Oblo čelo se odnosi na bujnu maštu, a njena visina na analitičke sposobnosti. Sitne oči pokazuju da je veoma pronicljiva, ali to pada u senku zbog tankih i razdvojenih obrva.

Snezana Šta izgled Dizni princeza govori o njima

Slabašna i lakoverna

Tijana “Princeza i žaba”

Tijana ima naglašene gornje kapke i obraze što znači da je ona osoba koja ume lepo da govori i to baš odgovara princezama ili onima koji imaju moć. Međutim, njene obrve su razmaknute što znači da se njome može dominirati, a mali nos pokazuje da joj nedostaje snaga.

Tijana Šta izgled Dizni princeza govori o njima

Ima potencijala za vladanje, ali joj nedostaje snaga


Ivana Tomić 

Editors choice