Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Da bi vizualizacija radila za nas, da bismo češće emitovali čistiji signal više vibracije, potrebno je da budemo svesni sebe, da poznajemo, prihvatamo i razumemo svoja osećanja, da budemo prisutni u sadašnjosti i da praktikujemo unutrašnju tišinu, da se ne bismo gubili u mislima, odnosno, da nam nekontrolisane misli i emocije ne bi stalno spuštale vibraciju.

Dakle, kada emitujemo energiju određenog kvaliteta, to je kao postavljanje svetionika, koji signalizira “ovde sam, vidi me, dođi” koji može da vidi i prepozna takva ista energija. Da bi vaš svetionik privlačio visoke vibracije, dobre ljude i okolnosti, pozitivna razrešenja i povoljne sklopove okolnosti, potrebno je da mu svetlost bude jasna, čista i postojana. A da bi to bilo tako, pre svega treba da imamo jasan cilj, da znamo šta hoćemo.

Počnite sa vežbanjem vizualizacije ovako:

Postavite cilj – pronađite nešto što želite i što vam deluje ostvarljivo, iz bilo koje oblasti svog života (posao, porodica, ljubav, zdravlje).

Stvorite jasnu sliku – zamislite željenu situaciju, odnosno, ostvarenje cilja. Vidite sebe srećnu, zdravu, uspešnu, stabilnu, voljenu, zamislite da vam se želja ostvarila i prizovite osećanje. Osećajte sreću, trijumf, radost, zahvalnost – sve ono što donosi ostvarenje cilja.

Vizualizujte redovno

Ujutru kad ustanete, uveče pre nego što zaspite, svaki put kad se setite – a naročito onda kad se osećate dobro, kad ste puni energije i entuzijazma.

Podstaknite vizualizaciju afirmacijama

Afirmacija ima važnu ulogu u uspešnoj vizualizaciji, ona vam potvrđuje i učvršćuje u uverenju sliku uspeha koji želite da postignete. Dakle, afirmacijom podstičete svoje poverenje i otklanjate sumnu i nevericu. Zamislite da ste postigli ono što želite, osetite sve emocije tog postignuća, osetite zahvalnost zbog onog što imate i uverenje da to i zaslužujete. Formulišite afirmaciju u sadašnjem vremenu „zaslužujem uspeh, zahvalna sam na onome što imam“.
Dok to izgovarate otklonite svaku sumnju ili neveru. Zamislite se sa svim onim što za vas predstavlja bogatstvo. Uverite se da to imate, da to zaslužujete i budite zahvalni na tome. Afirmacije izražavajte u sadašnjem vremenu i birajte one koje vam bude pozitivan osećaj. Što su afirmacije kraće i jasnije to su uspešnije. Dok ih izgovarate imajte na umu da stvarate nešto novo.

Za uspešnu vizualizaciju, ključni su želja, vera i prihvatanje

Kaže se da se obično ostvaruju najveći strahovi i najveće želje – razmislite o tome. Snaga ovih emocija je prodorna i bezuslovna. Potrebno je da nešto želite celim bićem, bez uslova i bez ostatka, da bi vaša vibracija bila visoka i privukla odgovor. Potrebno je i da verujete da vi to možete, da je to za vas ostvarljivo i dostižno, kao i da budete spremni da prihvatite dostizanje cilja. Ponekad nas strah od uspeha, od preuzimanja odgovornosti za promenu koju donosi ispunjenje želje, drži u procesu traganja, jer nismo spremni za ono čemu težimo.

Koristite svesno svoju moć imaginacije i zabavljajte se i opuštajte kroz vizalizaciju i afirmaciju – jer oni neće raditi za vas ako ih osećate kao pritisak, obavezu ili ambiciju.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/mowoblog

Brankica Milošević

Editors choice