Novi Mladi Mesec može biti jako pozitivan trenutak u skoro svačijem životu jer nam ujedno daje i momenat nade. Poziva te otvoreno da oprostiš sebi i svima, pa da počneš ispočetka i pritom te oslobađa svih stresova koji te muče već duži vremenski period. Ujedno te i vodi ka nekom novom početku koji već duži vremenski period priželjkuješ, ali svakako reći “zbogom” nije lak zadatak. Započeti sve ispočetka može biti najgora stvar na svetu za tebe, ali samo ako posmatraš iz ugla pesimiste. Znaj da nisi sama u ovom ludilu koje se dešava kad traje mesec u Škorpiji i da nisi jedina koja se oseća anksiozno i previše emotivno.

Mlad Mesec u Škorpiji će biti najgori za nekoliko znakova, ali koliko god ti bude neprijatno ovo iskustvo, vodi te tamo gde treba da budeš. Ovnovi, Lavovi i Strelčevi treba da se psihički spreme za ono što im sledi.

OVAN

Vreme je da kažeš “zbogom” jednom za sva vremena. Veoma je moguće da ćeš osetiti osećaj metaforičke smrti kada stupi na snagu Mlad Mesec. On udara direktno na tvoju osmu kuću, kuću transformacije, stoga sve osećaš daleko emotivnije i intezivnije nego inače. Sve transformacije koje ti slede su usko povezane sa tvojom kreativnošću i ličnom destruktivnošću, pa se postavlja pitanje šta ćeš uništiti kod sebe da bi napravila nešto daleko moćnije i daleko bitnije? Neka stvari koje uništiš u svom životu budu toksični odnosi, vezanost za stvari koje te povređuju i negativne misli koje te sputavaju gde god da kreneš. Biće teško pustiti stvari zbog kojih si besna i ono u šta si uložila mnogo ljubavi, vremena i truda, ali duboko dole u svojoj duši znaš da je to najbolja odluka za tvoju budućnost.

LAV

Trenutno učiš kome možeš verovati sa svojim srcem. Započinješ životni put koji zahteva da budeš iskrena sama sa sobom. Šta ti je potrebno da bi se osetila bezbedno i sigurno? Kome veruješ dovoljno da se osloniš na njega kada postane život malo too much to handle? Trenutni Mladi Mesec udara direktno na tvoju četvrtu kuću – polje doma i porodice, što znači da te nešto neočekivano čeka u ovom trenutku života. Pravo je vreme da renoviraš svoj životni prostor, središ odnose da porodicom ili jednostavno započneš potpuno novi život na drugom kraju planete. Tvom srcu je potrebna promena, HITNO.

STRELAC

Vreme je da oprostite sami sebi. Ovaj novi Mladi Mesec će te ostaviti sa osećajem da si u svom svetu, što te potpuno diskonektuje od realnosti. Udara direktno na tvoju dvanaestu kuću, polje podsvesti, tvoja sećanja, emocije dobijaju prednost, tako da je pravo vreme da ih prigrliš i proživiš. Neke tajne koje duže vreme skrivaš ćeš napokon priznati prvo sama sebi, pa ćeš odmah zatim i obratiti pažnju na rane koje su ti vremenom nastale na tvojoj duši, kojima treba nega. Započni proces isceljenja tako što ćeš oprostiti sebi i onda drugima. Zapamti da praštanje znači da više ne dozvoljavaš nečemu da ima moć nad tobom. Postoji određena moć kada sebe oslobodiš bola.

Za koje horoskopske znakove će Mlad Mesec u Škorpiji biti povoljan, pročitaj na sledećoj strani!

Comments