Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Sa druge strane, kako je za neke znakove “negativan” aspekt, za druge je ipak genijalan trenutak. Obeležava novi početak i tvoje namere da rasteš će ići brzo i neočekivano u narednom periodu od šest meseci, gde ćeš biti ohrabrena da započneš mnogo novih stvari koje će te činiti srećnom. Oni koji će započeti svoje životno putovanje i izvući  sve najbolje iz ovog Mladog Meseca u Škorpiji će plutati univerzumom kroz emocije, a baš vodeni znakovi imaju prilike da uplove u nešto novo i neverovatno za njih.

Mlad Mesec u Škorpiji će biti izuzetno povoljan za Rakove, Škorpije i Ribe.

RAK

Započinješ nov kreativan i umetnički put u svom životu. Ovaj novi Mlad Mesec ti šalje jednu dobru dozu energije i inspiracije direktno na tvoju petu kuću gde su prisutni romantika i izražavanje sebe kao ličnosti u društvu. Uvodiš novu liniju zabave u svoj život i učiš kako da povežeš svoje unutrašnje dete sa svom tom zabavom, što budi emocije na mnogo dubokim nivoima tvoje duše. Pusti sve kočnice koje trenutno koristiš, ne sumnjaj u sebe, brigu o tome šta će drugi misliti i radi ono što ti želiš. Kako bi otvorila kutiju u kojoj se nalaze tvoja radost, kreativnost i želja za životom moraš da se rešiš tvoje linije samokritičnosti i ideje da ne zaslužuješ da budeš srećna. Zaljubi se, nebitno da li u nekoga ili u sebe. U oba slučaja si na dobitku.

ŠKORPIJA

Napokon prihvataš da znaš ko treba da budeš na ovom svetu. Ovo je vaš Mlad Mesec Škorpije, stoga bi mogla da se osećaš kao potpuno nova i drugačija osoba dok on bude prolazio kroz tvoj horoskopski znak. Sada je vreme da uradiš nešto potpuno novo što odstupa od svega što je obično. Ne moraš biti ista osoba koja si bila juče. Ne moraš da ispuniš ničija očekivanja koja su postavljena za tebe, osim samo svoja. Samo ti razumeš kako tvoje srce radi i na kojim levelima ono oseća emocije, i ako se trudiš da sve to potisneš – samo ćeš sebi napraviti štetu. Nemoj da sebe stavljaš u situaciju gde poričeš svoju moć, iskoristi je!

RIBE

Trenutno si na ivici nečega potpuno neočekivanog. Novi Mlad Mesec u Škorpiji te gura van tvoje zone komfora jer udara direktno na tvoju devetu kuću, polje avanture i vere. Možda je pravi trenutak da baciš šta god da radiš i odeš negde u nepoznato. Ako ne znaš u šta veruješ, sada je vreme da saznaš, ali možda nećeš moći najbolje da shvatiš to ukoliko ne prihvatiš zov divljine koji čuješ. Pokušaj da gledaš na stvari iz novog ugla, napravi korak nazad i obrati pažnju na prilike koje si izignorisala ranije. 


izvor naslovne fotografije: instagram.com/mikutas

Jovan Žihlavski

Editors choice