Ne žele svi muškarci da vas strpaju u krevet samo zato što dobro izgledate i fizička privlačnost nije dovoljna da zanemare neke stvari koje im smetaju i odbijaju ih, naročito na prvom sastanku. Evo nekih stvari koje su mnogim muškarcima crvena zastavica upozorenja, na koju reaguju tako što gube interesovanje i povlače se.

Kad kasnite

To je pokazatelj sklonosti da igrate emotivne igre, da kontrolišete i testirate. Ako niste u stanju da se spremite na vreme, počnite da se spremate sat vremena ranije, tu nema opravdanja.

Kad više gledate u telefon nego u njega

Da li vi to pokušavate da pokažete koliko ste popularni i koliko još udvarača imate? Možda je to istina, ali odgovarajte na te silne poruke i ponude kasnije, kad ostanete sami. Možda vam i nije potreban niko realan, dovoljno vam je da skupljate lajkove na društvenim mrežama.

Kad naručujete salatu jer je to damski

Cure misle da je veoma otmeno i damski naručiti salaticu i jesti kao ptičica, ali mnogi muškarci će ih osumnjičiti za foliranje. Ili će pomisliti da ste jedna od onih koje su večito na dijeti, uvek izgladnele, uvek u strahu da će se ugojiti dvesta grama, opsednute svojim izgledom i zdravom ishranom. Gde je tu uživanje i zabava?

dejting min Šta muškarce ODBIJA kod devojaka na prvom sastanku
Comments