Odevne kombinacije često odaju o nama mnogo više nego što mi to mislimo. Iako većina muškaraca ne zna mnogo o ženskim “krpicama” prvi utisak je veoma važan. Zato, pre nego što se uputite na sledeći dejt i zavirite u svoj ormar, pročitajte par korisnih saveta.

Dekolte ili mini suknja?

Ono što previše ističe atribute ne dolazi u obzir. Bar ne na prvom sastanku. Takvim odabirom garderobe odajete utisak suviše slobodne žene i mogućnost da on pomisli da ste više pažnje posvetili odeći nego njemu. Ipak, ukoliko želite da budete “moderno provokativne” odaberite ili kraću suknju ili veći dekolte. Nikako oba istovremeno!

“Pusti pusti modu”

Muškarci, ili bar većina njih, ne prate žensku modu i nisu upućeni u najnovije kreacije modnih kuća kao što je na primer Dior, Gucci, Louis Vuitton… Možete nositi haljine sa leopard printom, cipele Jeffrey Campbell i tašne Chanel, on to neće shvatiti na isti način kao vi. Dakle, ukoliko ovo nije vaš svakodnevni stil i niste potpuno samouverene dok to “nosite” zaobiđite slepo praćenje mode u širokom luku. On je izašao sa vama, ne sa modnim aksesoarima!

10 first date fashion mistakes women make 29134046 apr 10 2012 600x401 Šta muškarcima govori tvoj modni odabir

Najvažnije je da budete prirodne i nasmejane

Dama sa stilom

Naravno, u zavisnosti od mesta sastanka i vaš outfit će biti drugačiji. Ali u svakom slučaju, morate držati do sebe. Bila to trenerka i uredan konjski rep ili pak uska haljina i lokne, vaše držanje i stav odaće utisak odlučne žene. Ipak, široki džemperi i pantalone, kao i neuredna kosa odaju utisak da ste apatični, nezainteresovani i rezervisani. Dok, sa druge strane, odeća koja prati liniju vašeg tela i isfenirana kosa pokazuju vašu negovanost.

Comments