Pored Plutona i Neptuna, Uran je još jedna takozvana transcendentalna planeta, koja ima veliki uticaj na kolektivnu svest. To znači da globalno predstoje velike promene – promena vibracije na kolektivnom planu, što će se odraziti na prirodu, države, kolektive, porodice i naravno, na svačiji život pojedinačno. Sredinom prošle godine, Uran je ušao u znak Bika, gde je boravio do novembra, pa se vratio u znak Ovna i ovim privremenim ulaskom najavio predstojeći dugogodišnji period svog uticaja kroz znak Bika, u kome se nalazi od 6. marta ove godine.

Bik simbolizuje materiju, stabilnost i statičnost, a vazdušasti Uran je simbol promena, izaslanik Univerzuma na Zemlji, koji u narednom periodu donosi velike i ozbiljne promene u svemu što poznajemo kao takvo (stabilno i nepromenljivo).

Ako ovo deluje zastrašujuće, treba znati da nestabilnost i destrukcija koju donosi Uran, predstavlja raščišćavanje prostora za sve što treba da se postavi na nove osnove, preispita, ponovo izgradi i poboljša.

Promene su uvek teške, ali su neizbežne i što ih pre prihvatimo i počnemo da sarađujemo sa njima, brže ćemo se snaći.

Treba reći da astrolozi predviđaju krupne promene u našoj zemlji, kojoj do 2026. godine sledi promena vibracije, načina na koji se predstavlja svetu i definitivno rešavanje teritorijalnih problema (sa kojima se taktizira već godinama).

Na ličnom planu, svako od nas je pripradnik uže i šire zajednice, nosilac kolektivnog nasleđa, prenosilac kolektivne svesti i svakom horoskopskom znaku Uran u Biku donosi promene.

Ovan – ozbiljne finansijske nestabilnosti, promena ličnog sistema vrednosti. Ovnovima predstoje veliki izazovi, kojima su dorasli i koji će angažovati njihovu prirodu na pravi način.

Bik – korenite promene, veliki životni preokreti, nestrpljenje… Bikovi će osećati goruću potrebu za promenama u svim oblastima svog života, koja će im olakšati iskorak iz zone udobnosti.

Blizanci – njima predstoji dug, nesiguran i nestabilan put samospoznaje. Mnogi Blizanci će se okrenuti sebi, nastojanju da sebe prihvate i zavole, da brinu o sebi i da koriste svoje talente i potencijale. Uz mnogo nervoze, perioda nesanice, sumnje i nesigurnosti. Niko nije ni rekao da je put ličnog razvoja lagan i siguran.

Comments