Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Prelomni životni trenuci su obično takvi – osećaš da si sama na svetu i da te niko ne razume i shvataš da ne možeš da se prepustiš očajanju, već da moraš da skupiš snagu, pamet i hraborst u onoj meri u kojoj možeš da ih pronađeš – u samoj sebi. I pronalaziš ih. To su najvažnije lekcije, u kojima učiš o sebi, životu i ljudima najvažnije stvari.
Shvatiš da ljudima zapravo ne možeš neke stvari ni da objasniš, ni da dočaraš i da naiđeš na razumevanje i podršku, jer ih oni nemaju u svom iskustvu. Mogu da te shvate samo oni koji su prošli kroz ono kroz šta ti prolaziš, a takvih nekako nikad nema kad ti se dešava nešto važno.
Naučiš da se suočavaš sa stvarima onakve kakve su, jer ih niko neće izmeniti, poboljšati ili učiniti da nestanu i niko neće rešiti tvoje probleme. Zato se sama poduhvataš rešavanja svojih ličnih i svih ostalih problema i na kraju dana imaš sve razloge da budeš zadovoljna sobom.

blog 1 2 Šta naučiš kad moraš da se osloniš samo na sebe?

Editors choice