Danas, možda više nego ranije, muškarci vode računa o uređivanju životnog prostora. Dizajner enterijera, Džil Vegas (Jill Vegas), otkriva vam nekoliko dekorativnih detalja u njegovom stanu koji vam mogu otkriti dosta o njemu samom.

Stari sportski trofeji

Ukoliko naiđete na kutak u njegovom stanu, koji je specifično namenjen za izlaganje raznih sprotskih trofeja, osvojenih u periodu od prve uspešne utakmice u životu do raznih, manjih ili većih, pobeda na sportskim turnirima i takmičenjima, po mišljenju Vegasa, imate posla sa momkom koji još uvek nije sazreo. Na prvi pogled deluje kao vatreni ljubitelj sporta koji ponosno ističe svoje sportske pobede, ali, opet upozorava Vegas, najverovatnije je u pitanju “čist edipovac”. To je momak koji, bez obzira na svoje godine, još uvek nije rešio “osnovni problem sa svojom majkom”. On će od vas očekivati da preuzmete ulogu koju je imala njegova majka, a u isto vreme, biće emocionalno nedostupan, jer je još uvek infantilno vezan za nju. Ako vas ne mrzi, sačekajte još koju godinu. Možda će ovaj dečak konačno uhvatiti korak sa svojim godinama. Ko zna, čuda su moguća, možda, uz poljubac one prave, dečak se pretvori u odraslog!

Teen patchwork boys bedroom 520x390 Šta njegov stan govori o njemu

Stari sportski trofeji – ne, nije reč o mačo sportisti, već, najverovatnije, o zakasnelom pubertetu i nerešenoj edipovskoj krizi

Velika kožna garnitura

Ukoliko poseduje veliku kožnu garnituru, koja zauzima dosta prostora, prema mišljenju Vegasa, to može biti znak da možda, u bukvalnom smislu, nema dovoljno prostora za još jednu osobu u svom životu.

IMG 0318 Šta njegov stan govori o njemu

Garnitura koja zauzma veliki deo prostora, u njegovom stanu kao i u njegovom životu

Comments