Ako uopšte nosiš tašnu – jer možda je ranac tvoj izbor, ili samo sportska torbica, ili ogromna torba koja se teško može nazvati tašnom. Evo šta se već na prvi pogled može “pročitati” iz načina na koji nosiš tašnu, kao i iz toga kolika je i kakva ta tašna.

Poštarski stil

Nošenje tašne ukoso uglavnom ukazuje na to da se radi o praktičnoj, sposobnoj, organizovanoj osobi, koja stoji čvrsto na zemlji i rođeni je vođa. U svakoj grupi spontano preuzimaš stvari u svoje ruke, čim se pokaže da je organizacija labava i nepraktična. Veličina tašne – ne prevelika, sportska, platnena uz ležernu kombinaciju, ili neka brendirana i elegantna uz poslovnu kombinaciju.

Međutim, ako poštarskim stilom, ukoso, nosiš ogromnu torbetinu u koju može da ti stani i laptop i kesa sa bakalukom, to govori o tebi da verovatno nemaš auto, a da svakog dana nosiš pune ruke bakaluka, jer si zaposlena majka, a možda si i samohrana. Na ivici si da kapituliraš i nabaviš jedna kineska pijačna kolica, ali boriš se, jer ne želiš da se osećaš kao baba, nego borbena poslovna savremena žena.

tasna1 Šta o tebi govori način na koji nosiš tašnu?
Comments