Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Jesen kao novo godišnje doba idealna je i za modne novitete u vašem ormaru. Ukoliko već imate dugačak kardigan onda ga što pre ponesite, a ukoliko nemate pravo je vreme da nabavite jedan.

Dugačak kardigan je pravi komad garderobe i biće vam prva pomoć u ovom prelaznom periodu. Bilo da je džemper-mantil ili dugačak prsluk nećete pogrešiti ni sa jednim, jer ove jeseni ovo će biti jedan od ključnih komada odeće.

Victoria Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan Zeleni Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan

Nećete moći da odolite da ga ne upotrebite u raznim modnim kreacijama, da ga kombinujete uz šorts, mini suknju ili pak uz široku ili usku suknju i naravno uz džins i sve ostale pantalone.

Nećete moći da odolite a nećete ni pogrešiti, jer dozvoljeno je baš sve.

U zavisnosti od boje kardigana uskladićete i ostale boje u svom autfitu. U svakom slučaju bela je zahvalna za kombinovanje, tako da jedna bela košulja uvek može da vam posluži kao kec iz rukava.

Beli Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan Mango Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan Plavi Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan

Ukoliko vam temperature dozvole nemojte se libiti da uz šorts ponesete kardigan. Pored modernog izgleda dobićete i topli komad odeće koji će vas grejati. Dužina kardigana može biti i iznad kolena kao i ona do zemlje. Kardigane do zemlje jedino ne bi preporučili niskim devojkama, jer će im skratiti dužinu nogu još više i zato neka se odluče za onaj do kolena.

Sesir Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan Voda1 Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan Zebra Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan

Izaberite kardigan u vašoj omiljenoj boji, kombinujte uz različite komade odeće i svaki put će izgledati skroz drugačije. Detalji su tu da upotpune priču i posluže vam kao sredstvo za igru u svetu bezbroj modnih komninacija.

Zorana Cvetković 

Editors choice