Jesen kao novo godišnje doba idealna je i za modne novitete u vašem ormaru. Ukoliko već imate dugačak kardigan onda ga što pre ponesite, a ukoliko nemate pravo je vreme da nabavite jedan.

Dugačak kardigan je pravi komad garderobe i biće vam prva pomoć u ovom prelaznom periodu. Bilo da je džemper-mantil ili dugačak prsluk nećete pogrešiti ni sa jednim, jer ove jeseni ovo će biti jedan od ključnih komada odeće.

Victoria Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan Zeleni Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan

Nećete moći da odolite da ga ne upotrebite u raznim modnim kreacijama, da ga kombinujete uz šorts, mini suknju ili pak uz široku ili usku suknju i naravno uz džins i sve ostale pantalone.

Nećete moći da odolite a nećete ni pogrešiti, jer dozvoljeno je baš sve.

U zavisnosti od boje kardigana uskladićete i ostale boje u svom autfitu. U svakom slučaju bela je zahvalna za kombinovanje, tako da jedna bela košulja uvek može da vam posluži kao kec iz rukava.

Beli Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan Mango Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan Plavi Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan

Ukoliko vam temperature dozvole nemojte se libiti da uz šorts ponesete kardigan. Pored modernog izgleda dobićete i topli komad odeće koji će vas grejati. Dužina kardigana može biti i iznad kolena kao i ona do zemlje. Kardigane do zemlje jedino ne bi preporučili niskim devojkama, jer će im skratiti dužinu nogu još više i zato neka se odluče za onaj do kolena.

Sesir Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan Voda1 Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan Zebra Šta obući ove nedelje: Dugački kardigan

Izaberite kardigan u vašoj omiljenoj boji, kombinujte uz različite komade odeće i svaki put će izgledati skroz drugačije. Detalji su tu da upotpune priču i posluže vam kao sredstvo za igru u svetu bezbroj modnih komninacija.

Zorana Cvetković 
Comments