Čizme do članaka ili tzv. anklee boots i narednih sezona predstavljaće jedan od vodećih trendova. S obzirom na to da nam je ovo leto donelo mnogo kišnih dana, možemo reći da popularne kratke čizme sada samo nastavljaju već započeti letnji trend, što nije ni čudno jer baš ovakav model obuće možete nositi upravo tokom cele godine.

cizme do clanka street style Šta obuti ove nedelje: Popularne čizme do članaka

Popularne čizme do članaka vam uvek mogu spasiti dan, udobne su, zanimljivog dizajna, lako se kombinuju i odgovaraju svim vremenskim prilikama.

udobne cizme do clanka Šta obuti ove nedelje: Popularne čizme do članaka Belasuknja Šta obuti ove nedelje: Popularne čizme do članaka

Kako se i moda vraća veselim sedamdesetim tako su ove sezone i kratke čizme doživele nekoliko promena što se tiče samog dizajna. Dobile se tzv. kaubojski izgled. Debela štikla postaje sve popularnija, visina štikle varira od modela do modela a zaobljen ili četvrtast vrh pojavljuje se sve češće na novim modelima.

cizme do clanaka zara debela stikla Šta obuti ove nedelje: Popularne čizme do članaka

Što se tiče još nekih detalja koji će obeležiti ovu sezonu svakako je otvorena peta i otvoreni prsti na dubokim cipelama i čizmama do članaka. Tu su i dodatni kaišići sa masivnim metalnim šnalama. Isto tako i elegantne, kratke čizme sa tankom štiklom i špicastim vrhom i dalje su omiljene i popularne i štaviše idealne za kišne dane i elegantniji autfit.

hbz ankle boots 2014 alexander wang sm 660x990 Šta obuti ove nedelje: Popularne čizme do članaka cizme do clanka otvoreni prsti Šta obuti ove nedelje: Popularne čizme do članaka

Ono što možemo zaključiti jeste da i pored malih promena i novih detalja kratke čizme nastavljaju tradiciju omiljenog para obuće tokom prelaznog perioda i koji god model odabrali nećete pogrešiti.

cizme do clanaka trend Šta obuti ove nedelje: Popularne čizme do članaka

Izaberite ih u skladu sa svojim stilom i garderobom uz koju ćete ih sparivati.

Zorana Cvetković 

 

Comments