Svako poznaje taj osećaj pritajenog nezadovoljstva u vezi, razmatranja da li da nastavi ili da odustane, pa onda ipak ostane još neko vreme (duže ili kraće) nastojeći da popravi stvari i da pruži šansu, ili prosto čekajući da partner prekine.

Ovan

Ovan počinje da se zatvara, iako izbegava sukobe koliko je god moguće. Kad je zaljubljena, osoba u ovom znaku želi sve da podeli sa partnerom, da mu ispriča svaku sitnicu o sebi i da zna svaku njegovu misao i osećanje. Ovan je obično krajnje direktan u svojim namerama i akcijama i ako moraš da se zapitaš da li nešto nije u redu – sigurno nešto nije u redu.

Bik

Kad Bik ne pronalazi sebe u vezi, kad shvata da mu očekivanja neće biti ispunjena, ali ne želi da odbaci odnos koji je izgradio, baca se na posao, otvara se ka drugima, ispunjava svoj život nastojanjem da se afirmiše i postigne ličnu sreću, stabilnost i zadovoljstvo. Bikovi su estete, vizuelni tipovi, veoma socijalni i mnogo njihove sreće i stabilnosti dolazi iz tih resursa. Kad u vezi nisu ispunjeni, oni će se potpuno okrenuti ispunjenju koje pronalaze u kontaktima i odnosima (poslovnim i prijateljskim) sa drugim ljudima.

mesecni horoskop 3 4 Šta radi svaki horoskopski znak kad je potajno nesrećan u vezi?

Blizanci

Blizanci se raspadaju kad su nesrećni u vezi. Imaju napade besa i plača, nekontrolisano se ponašaju, nisu u stanju da dobro obavljaju svoj posao, ne znaju šta će sa sobom i ne umeju da izađu na kraj sa činjenicom da prosto nisu srećni u ljubavi. Blizanci neće kriti svoje nezadovoljstvo i povređenost, ali neće moći da odluče da prekinu vezu. Bežaće na sve načine (angažujući prijatelje i sve oko sebe da saučestvuju i da ih trpe) dok ne budu primorani da se suoče sa stanjem stvari.

Rak

Postaju patetični. Žale se prijateljima kako su nesrećni, ponašaju se pasivno agresivno i uopšte, rade svašta da bi ispoljili svoja osećanja, da bi ih se nekako oslobodili, ne pokušavajući uopšte da shvate zašto i da proniknu u suštinu problema. Rakovi vole celim srcem i kad njihova slatkoća počne da se pretvara u gorčinu, onda znaš da nešto nije u redu.

Comments