Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

2/3

Ja volim da vidim da li se neko deklariše kao singl ili kao zauzet i volim da vidim datum rođenja, zato da bih znala šta je u horoskopu, volim da vidim linkove spotova i tekstova koji nekoga zanimaju, jer možda pronađem nešto interesantno ili nešto što i sama objavljujem, a volim i da pogledam fotografije. A kad vidim da je neko u komplikovanoj vezi, pomislim, pa dobro, sigurno mu bar nije dosadno. Ali ne znam u kom bih se to stanju duha opredelila za taj status veze. Pa sve su veze komplikovane, pobogu!

Ako ne naglasim da je komplikovano, da li onda saopštavam da sam srećna kao u bajci? Ili, ako naglasim, da li želim da poručim svojim frendovima da nisam baš srećna, ali to mi je što mi je? Svašta mi pada na pamet kad vidim da je veza komplikovana.

veze1 Šta saopštavate svojim statusom u KOMPLIKOVANOJ vezi?

Pomislim da je on možda zauzet. Oženjen ili u dugoj vezi koju ne želi da raskine, a da ste mu vi paralelna veza, iako je on vama jedina i to je dođavola, baš komplikovano. A onda pomislim, ali zašto bi neko želeo da neko to pomisli? Ili meni baš svašta pada na pamet? Takva vrsta komplikacije nije za šerovanje. To ne delite sa umreženom javnošću, a ni sa bilo kojom drugom, jer ne želite da vas sažaljevaju i posmatraju kao žrtvu iluzije, koja će pre ili kasnije morati da se osvesti na veoma bolan način. Dovoljno vam je što su najbliže prijateljice počele da prave “onu” facu kad krenete da im se žalite i što lepo vidite kako se ujedaju za jezik, da vam ne kažu nešto grubo u stilu “aman ženo, prekidaj to, zar ne vidiš da si odlepila?!”

Editors choice