16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Koje godine je svet pevušio “Sell out” od “Levellers-a”, a Linkoln (Lincoln) bio na naslovnoj strani “Life”-a? Koje godine je  World Wide Web zaživeo, a prijateljstvo Brendona i Dilana (Beverly Hills, 90210) se ugasilo? Koje godine je Nadin Gordimer (Nadine Gordimer) osvojila Nobela za književnost, a koje Klod Simon (Claude Simon)? Da li ste znali da je 1990. godine najgledaniji film u bioskopima širom sveta bio “Duh” (Ghost)? Oskara za najbolji film dobio je “Ples sa vukovima” (Dances with Wolves) u režiji Kevina Kostnera (Kevin Costner). Bestseler u SAD-u bila je knjiga “Ravnice povratka” od Žan Mari (Jean M. Auel). Toranj u Pizi je zatvoren za turiste i posetioce zbog bezbednosnih razloga. U Rimu, noć pred početak Svetskog prvenstva u fudbalu, po prvi put pevala su zajedno “Tri Tenora” (Three Tenors). Dogodio se Prvi zalivski rat. “Nintendo” je predstavio “Super Mario Bros 3” igricu. Rođena je Ema Votson (Emma Watson).

slika 150 Šta se desilo u godini mog rođenja?

I šta još?

Stranu “What Happened In My Birth Year” je kreirao Filip Lensen (Philipp Lenssen) u želji da na zabavan način prikaže istoriju oko nas tako što je napravio mali prozor u prošlost. Dovoljno je da ukucate godinu koja vas zanima i da uživate u ovom zabavnom  izumu.

slika 238 Šta se desilo u godini mog rođenja?

Zabavno i edukativno

Šta se sve dogodilo u godini tvog rođenja?

Izvori fotografija: life123.com, mylittlespace.edublogs.org, bookzone4boys.blogspot.com


Dragana Janković je umetnik, konceptor, postmodernista, humanista, vajar i tako dalje… I tako dalje. I pre dnevnika i posle dnevnika sluša Dženis Džoplin, a u pauzi isključivo Betovena i Baha. Zna da je jedinstvena, kao i svi ostali. Katarina Anđelić Cakana wannabe. ”Takva sam kakva sam, takva mi je ćud. Kada mi je smešno, prsnem u smeh lud”.

Editors choice