Niko ne voli da bude bolestan, da se oseća nemoćno, da ga nešto boli i da nije ni za šta. Ali, činjenie a da moraš da odležiš i oporaviš se, nekima više smetaju, a nekima smetaju neki drugi faktori – evo šta kaže horoskop.

Ovan

Mrziš to što ne možeš ništa da radiš. Osećaš se neproduktivno, a to znači bezvredno. I uporno pomišljaš šta bi sve mogla da radiš, ali ne možeš – i onda još više mrziš to kako se osećaš.

Bik

Najviše ti smeta što možeš da zaraziš ukućane i onda se zatvaraš u sobu i nikoga danima ne ljubiš i ne grliš – i to mrziš više od svih ostalih neprijatnosti.

Blizanci

Tvoja interesovanja su i dalje prisutna i zdrava, ali tvoje telo to ne može da isprati – oči te suviše bole da bi gledala u monitor, nemaš koncentraciju da čitaš i sve vreme ti je užasno dosadno – e, to najviše mrziš.

Rak

Mrziš da se oslanjaš na druge, kad ti nije dobro. Da ih moliš (ili teraš) da idu u prodavnicu, u apoteku, da ti skuvaju supu, da brinu o tebi. Ne umeš da uživaš u tome da drugi malo služe tebe.

Lav

Mrziš to stanje izmaglice u kome se nalaziš – nije ti dobro i sve uobičajene aktivnosti se prekidaju, kao da iskoračuješ iz centra života i silaziš u podrum. A u podrumu su sve neke stare stvari, nema ničeg luksuznog i uzbudljivog. Jao, ko zna šta sve propuštaš, dok moraš da boluješ!

Devica

Mrziš da se osećaš lenjo. Jasno ti je da radiš sve što treba, a to je da osluškuješ svoje telo i nastojiš da ga oporaviš, ali nekako se osećaš kao da zabušavaš. I kao da ti drugi baš ne veruju da ti toliko nije dobro – ne veruješ ni sama sebi.

Comments