Svi tražimo ljubav i sreću, ali svi imamo neke specifične ideje o tome šta je ono što u odnosima obezbeđuje tu ljubav i sreću. Evo šta je za svaki znak najvažnije u partnerskim odnosima. 

Ovan 

Važno vam je da imate pored sebe nekog ko podržava vaše ambicije i ko vas podstiče da uspete. Oslonac za vas je da znate da je neko na vašoj strani. 

Bik 

Bitno vam je da parnter bude vaša osoba od poverenja – neko kome možete da ispričate sve o svojim poslovnim problemima i dramama u porodičnim i prijateljskim odnosima. Oslonac vam pruža onaj ko ume da vas sluša. 

Blizanci 

U partnerskom odnosu vam je važno da vam ne bude dosadno – potreban vam je partner koji je na vašem intelektualnom i kulturnom nivou, sa kojim ćete da delite zabavne i edukativne sadržaje. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LLEMERCÍ SPACE (@llemerci)

Rak 

Potrebno vam je da imate nekog da vas uteši kad ste uznemireni – dete u vama traži zaštitu, utehu i uverenje da će sve biti dobro i to je ono što očekujete da vam partner pruža (i da se nikada od toga ne umori). 

Lav

U partneru tražite najboljeg prijatelja, nekog ko je uz vas kad vam je loše i kad ste tužni, rame za plakanje, razuman savet i podršku u kriznim trenucima. Pored takvog partnera, niko vam drugi nije potreban. 

Devica 

Volite da budete deo tima i da imate partnera sa kojim možete da podelite posao i da se rasteretite. Saradnja na svakom planu, dogovor i razmena je ono što vam je najvažnije u vezi. 

Comments