Vaga

Potreban vam je partner koji će vas stalno podsećati koliko ste divni, lepi, šarmantni, velikodušni, ljubazni – najbolji na svetu. Za vas je partner neko ko održava vaše samopouzdanje, jer je stalno svestan vaših vrednosti. 

Škorpija 

Vaša srodna duša mora biti spremna da sa vama ode na kraj sveta, ovog trenutka, neko ko će vas pratiti kroz sve avanture života. Da delite dobro i zlo, na svakom nivou, u svim životnim aspektima. 

Strelac 

Više od svega potrebna vam je ljubav, nežnost i divljenje – možete se razlikovati u svemu i davati partneru punu slobodu (koju tražite i za sebe), kada ste uvereni da ste voljeni i željeni. 

Jarac

Za vas je partnerstvo institucija u kojoj se dele odgovornosti i obaveze, u kojoj se prave zajednički (dugoročni) planovi i savetuje oko svega. Potrebno vam je poverenje i poštovanje, neko sa kim ćete uvek razgovarati i dogovarati se. 

Vodolija 

Partner je za vas osoba sa kojom delite sve – što je vaše, to je i njegovo i obrnuto. Velikodušnost i humanost je ono najvažnije što vam je potrebno da delite (i uvećavate) sa voljenom osobom. 

Ribe 

Fizička blizina i prisustvo voljene osobe, koja je uvek spremna da se mazi, da pokazuje nežnost i privrženost, za vas je najveći oslonac i izraz ljubavi. Osećanje pripadnosti i bliske povezanosti vam je najvažnije. 

Naslovna fotografija: instagram.com/llemerci

Brankica Milošević 

Comments