Septembar donosi energiju preispitivanja, a za svaki znak to znači nešto drugačije. Manja ili veća preispitivanja svojih ličnih odnosa, organizacije, životnih prioriteta, svima će biti na pameti, a prema horoskopu, svaki znak ima posebno važno polje preispitivanja. 

Ovan 

Potrebno je da preispitate svoje prioritete. Da biste se sačuvali od rasipanja energije (i mogućeg neuspeha na nekoliko polja), zapitajte se šta vam je u ovom periodu najvažnije i tome se potpuno posvetite. Ne bojte se sebičnosti, imate prava da sebe stavite na prvo mesto.  

Bik 

Preispitajte svoj krug prijatelja – vi ste društvena osoba i veoma omiljena, pa gajite prijateljske odnose sa velikim brojem ljudi, privatno i poslovno. Održavanje svih tih odnosa vam iscrpljuje energiju, zato se zapitajte ko su ljudi koji su vas uvek podržavali i na koje možete da računate, i od ostalih se malo distancirajte. 

Blizanci 

Treba da preispitate svoje životne izbore. Tamo gde osećate pritisak i nezadovoljstvo potrebno je da napravite neke promene, pa možda čak i radikalne zaokrete. Ne oklevajte i ne strahujte, planetarna energija vas podržava u tome. 

Rak 

Preispitajte svoje granice u bliskim odnosima. Da li ste dozvolili bliskim ljudima da vas uzimaju zdravo za gotovo i računaju na vas u svakom trenutku, kao da ste vi tu samo zbog njih? Učinite napor da postavite zdrave granice.  

Lav 

Potrebno je da preispitate svoje moralne vrednosti. Da li ste ponosni na sebe i način na koji se nosite sa izazovima, ili tu ima stvari zbog kojih se stidite i zbog kojih se ne sviđate sebi. Nije važno šta drugi znaju, ili ne znaju o vama, držite se svojih vrednosti, zbog samopoštovanja. 

Devica  

Preispitajte svoju karijeru i zapitajte se šta vam zaista donosi mir i ispunjenje, odnosno, da li je to ono čime se bavite, ili ste tu dospeli usmereni nečijim očekivanjima i zahtevima. Otkrijte želje svoga srca i sledite ih. 

Comments