Zanimljivi nebeski uticaji smenjuju se do kraja septembra – ovo je mesec intenzivnih doživljaja, dubokih uvida, važnih transformativnih koraka koji će imati dalekosežan uticaj na naše živote. Ako smo registrovali i propratili lekcije koje nam se serviraju, do kraja ovog perioda trebalo bi da izvedemo bitne zaključke. Horoskop vam daje ključ. 

Ovan 

Granice su važne, one služe ne da bi se neko držao na distanci, nego da bi se ustanovilo međusobno poštovanje. Moglo bi se reći da granice čuvaju i neguju odnose, pa zato ne treba da se osećate loše kada imate potrebu da kažete NE. 

Bik 

Proživeli ste neke prekretnice i još uvek pokušavate da shvatite šta vam se sve dogodilo. Više ste svoji nego ranije i vreme je da odbacite vrednovanje društva i zajednice i da se oslanjate samo na sopstvenu procenu i vrednosti. 

Blizanci 

Niste suviše stari (niti suviše mladi) da počnete da ostvarujete svoje snove, da preformulišete svoje ciljeve i da odbacite stare i prevaziđene želje i uverenja. 

Rak 

Vaša lekcija je u odnosima sa drugima – bolji ste prijatelj i partner kada stavite sebe na prvo mesto i kada se najpre pobrinete za svoje potrebe i sopstvenu dobrobit. 

Lav

Ne možete promeniti one koje volite, a ako ne možete da prihvatite njihove vrednosti i ako su njihova životna stremljenja previše različita od vaših, bolje je razići se u miru i dobrim željama, nego ostati uz njih. 

Devica 

Sopstvena postignuća ne treba da upoređujete sa postignućima drugih – vi ste svoje sopstveno merilo uspeha, a danas ste bolji i uspešniji nego juče. Jedino sebe treba da prevazilazite, lagano, korak po korak. 

Comments