Vaga 

Vaše mentalno zdravlje utiče na vaše fizičko zdravlje – u to ste se uverili. Povedite više računa o svom unutrašnjem životu, pronađite mir i unutrašnju stabilnost. 

Škorpija 

Ne morate uvek da budete iznad situacije i da ostanete mirni kada vas neko „nagazi“. Smete da se zauzmete za sebe, pa i da uzvratite, imate prava da se branite i da se ponašate onako kako se osećate. 

Strelac 

Recite onima koje volite da ih volite – nemojte propustiti ni jednu priliku da to učinite (možda se upravo prisećate propuštenih prilika koje se neće vratiti). 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OOTD Magazine (@ootdmagazine)

Jarac

Učite koliko je teško žonglirati sa brojnim različitim odgovornostima – vi ste disciplinovani, vredni i organizovani, ali morate postaviti prioritete, da ne biste sagoreli. 

Vodolija 

Ne možete predvideti šta sve može da krene naopako u budućnosti i ne možete se unapred zaštititi. Ali možete da uživate u mirnim i radosnim trenucima, dok se dešavaju i dok traju. Ne kvarite sebi uživanje bespotrebnom brigom. 

Ribe 

Život nije trka i ako stalno pokušavate da stignete na odredište (pre drugih), izmiče vam vrednost putovanja, sagledavanja, učenja. Gledajte oko sebe, gledajte u sebe, vratite se par koraka, pa krenite ponovo, lagano. Ne paničite ni oko čega, sve se dešava kad treba da se desi. 

Naslovna fotografija: instagram.com/neta_alchimister

Brankica Milošević 

Comments