U jedinstvene performanse uređaja i brojne inovacije koje je HTC donosi sa novim HTC One M8 telefonom, mogli su da se uvere svi prisutni na događaju organizovanom na splavu Gabbiano. Predstavljanju novog HTC One (M8) modela prisustvovao je veliki broj partnera, prijatelja, medija i poznatih ličnosti koji su uživali uz program Zorana Kesića, Ane Kokić i zvaničnika kompanije.

Na početku je kroz kratku prezentaciju poznati srpski voditelj Zoran Kesić sve prisutne upoznao sa novim HTC One (M8) pametnim telefonom. Na zanimljiv i duhovit način objasnio je sve prednosti novog uređaja, a potom su se prisutnima obratili zvaničnici kompanije.

Oto Mencel (Otto Menzel), izvršni direktor HTC-a za Evropu je tom prilikom izjavio: „HTC je kompanija koja donosi promene i inovacije na tržište pametnih telefona. Tokom 17 godina, promenili smo industriju nekoliko puta, napravili smo prvi touch uređaj, prvi Google Android uređaj, prvi 3G pametni telefon na Windows platformi, prvi 4G telefon, i naravno najviše nagrađivan telefon i najbolji telefon 2013. godine HTC One. A sada vam predstavljamo bolji od najboljeg HTC One (M8).“

HTC One M8 Gunmetal Silver Šta to novo donosi HTC?

Snežana Rosić, direktorka HTC-a za Srbiju je izjavila: „Velika mi je čast što mogu da najavim da će novi HTC One (M8) biti dostupan od sledeće nedelje korisnicima u Srbiji kod sva tri operatera i u maloprodaji, kao i da dolazi sa lokalnim medijskim sadržajem na HTC BlinkFeed početnom ekranu.“

Postavljajući nove granice na polju dizajna i kvaliteta, HTC One (M8) ima privlačno, izdržljivo i visokokvalitetno kućište od jednog komada metala postepeno prelazi u full HD ekran rezolucije od 5 inča (1 080 piksela) i obavija ga uzanim ivicama sa blagim zaobljenjima koja omogućavaju prirodnije i neometano držanje u ruci.

Opremljen Qualcomm Snapdragon 801 čipsetom sa četiri 2.3GHz Krait procesorska jezgra i potpuno integrisanom 4G LTE podrškom i pokretan Android 4.4 KitKat-om, najnovijom verzijom Android operativnog sistema, novi HTC One (M8) vam nudi najnoviji HTC Sense 6™ korisnički interfejs, već instaliran na uređaju ili kao unapređenje softvera koje se može skinuti sa Play Store-a1. U potpunosti redizajniran i sa jasnijim i upečatljivijim vizuelnim stilom, HTC Sense 6™ vam omogućuje smele, prilagodljive teme raznih boja i pruža intuitivnije i personalizovano korisničko iskustvo.

Nova tehnologija Duo kamere pruža vam mogućnost kreiranja kreativnih fotografija profesionalnog izgleda i izvanredne efekte, a HTC BoomSound™ sistem još jednom postavlja nove standarde kvaliteta zvuka kod pametnih telefona.

Novi HTC One (M8) uvodi sasvim novu dimenziju u svet fotografisanja mobilnim telefonom, tako što objedinjuje prvi pametni telefon sa Duo kamerom koju prate HTC-ov inovativni HTC UltraPixel™ modul, dva blica i full HD (1 080 piksela) video-zapis, što vam omogućuje kreiranje neverovatnih fotografija pri svakom osvetljenju i video-zapise visokog kvaliteta. Prednja kamera sa širokougaonim objektivom sa rezolucijom od 5 megapiksela omogućuje vam da velikom lakoćom pravite i kvalitetne selfi fotografije.

Novi HTC One (M8) još jednom postavlja nove standarde audio-iskustva korišćenja pametnog telefona. Najnovija HTC BoomSound™ tehnologija proizvodi potpun, snažan, jasan i čist zvuk sa bogatim tonovima, od dubokih do visokih. Pružajući vam zvuk koji je 25% glasniji nego na HTC One-u (M7), uz neprikosnoven kvalitet, novi HTC One (M8) ima dva prednja stereo-zvučnika sa novim pojačalom, redizajnirane komore zvučnika i prilagođen audio-profil koji vam pruža uživanje u zvuku visoke definicije.

Comments