Pogrešna uverenja i strahovi sprečavaju te da se opustiš, ili da se bolje usmeriš i da te ne ometaju gluposti – znaš da neke stvari treba da promeniš i da eliminišeš iz svoje glave i svog života, ali možda ne možeš baš precizno da definišeš šta je to. Horoskop nudi tumačenja koja možda mogu da ti budu od koristi.

Ovan

Ovan nema nikakva problem da krene u solo avanturu i da nosi svu odgovornost u svojim istraživanjima i pohodima, ali zato ima problem sa rutinom i fokusom koji su potrebni za ostvarivanje životnih ciljeva. Ovan treba da odustane od ideje da svaki dan treba da mu bude kao u akcionom filmu, različit od prethodnog, uzbudljiv i neizvestan – da prigrli rutinu i usredsređenost.

Bik

Bikovima je potrebno da se reše strahovanja da svako ko im se približi želi da ih ukroti i oduzme im nezavisnost i slobodu koju toliko vole. Moguće je ostvariti veze koje nisu posesivne i sputavajuće i okružiti se ljudima (i imati partnera) koji razumeju i podržavaju njihovu samostalnost.

MOHITO Spring Summer 2017 Daga Ziober by Marcin Kempski 1 Šta treba da izbaciš iz svog života sudeći prema horoskopskom znaku?

Blizanci

Blizanci menjaju i odbacuju snove i hobije kao što drugi menjaju odeću i veoma im je teško da se na duže opredele za nešto. Oni treba da prestanu da brinu kako ih vide drugi (kao površne i nepouzdane) i da se drže svoje glavne snage – strasti sa kojom se bacaju u sve što ih (trenutno) zanima. Blizanci, uživajte u svojoj kreativnosti i maštovitosti!

Rak

Rakovi imaju ogroman kapacitet da vole, ali sa tim kapacitetom ide i velika ranjivost. Oni treba da nauče da puste stvari da prolaze, da ne pokušavaju da zadrže one koji im izmiču i da se usredsrede na budućnost i na nove stvari i ljude koje će sresti i koje će im oplemeniti život.

Comments