Lav

Lavovi treba da odbace potrebu da ih drugi vrednuju i odaju im priznanja, da bi mogli da se oslone na sebe i izgrade pravo samopouzdanje, koje dolazi iznutra. Njima je veoma stalo do tuđe naklonosti, ali ne mogu i ne treba svi da ih vole i obožavaju.

Devica

Device treba da se oslobode uverenja da sve mora da bude isplanirano i organizovano, da bi moglo da bude savršeno. Malo spontanosti je dobro i zdravo i uči vas da stvari uopšte ne moraju da budu planirane i kontrolisane da bi se u njima uživalo, niti je potrebno da budu savršene (a nije ni moguće) da bi vas usrećile.

MOHITO Spring Summer 2017 Daga Ziober by Marcin Kempski 1 2 Šta treba da izbaciš iz svog života sudeći prema horoskopskom znaku?

Vaga

Vage treba da odbace pritisak tuđih emocija – one se veoma lako uživljavaju u tuđe probleme i žele svima da pomognu i svakog da razumeju, a to razumevanje im često nije uzvraćeno na isti način. Njihova empatičnost i to što su svima na raspolaganju je dobra, ali iscrpljujuća osobina. Na kraju krajeva, verujte da je svako sposoban da se nosi sa svojim problemima i fokusirajte se na svoja osećanja i rešavanje sopstvenih problema.

Škorpija

Škorpije treba da odbace potrebu da uvek budu u pravu. U raspravi i svađi, navikli su da budu pobednici, ali rasprava nije borba, nego način da svako izloži svoje mišljenje i stav i da se postigne sporazum, tako da je to osećanje pobedništva vrlo diskutabilno. Ne treba da budeš u pravu, nego da otkriješ šta je istina i kako da je implementiraš u svoje odnose sa ljudima.

Comments