Drage Vage, počeo je period vaših rođendana, kada vam vaši prijatelji i porodica priređuju lepa iznenađenja i kupuju poklone u kojima ćete uživati – pred vama je mnogo druženja, razmene dobre energije i najlepših želja. A vi, koji volite neku Vagu, ili ste se upravo u nju zaljubili, uživajte u svojoj sreći – i obratite pažnju na sledeće:

Vage imaju najbolje socijalne veštine u Zodijaku. Ljudi vole da budu u njihovom društvu i ako ste ljubomorni i posesivni, smetaće vam Vagina popularnost. Ali, ako tražite partnera za “saučesništvo u zločinu”, bićete veoma zadovoljni i ispunjeni. 

Vage padaju na komplimente. Nikada im neće dosaditi lepe, nežne i pohvalne reči – ali samo ako su istinite. Namirisaće laž, preterivanje i laskanje sa “zadnjim namerama” na kilometar. 

Veliki su kritičari – samih sebe. Podsetite svoju voljenu Vagu da ne sudi sebi strože nego što bi presudila nekom dragom prijatelju (ili vama). 

Odlični su posrednici u sporovima. Rešavaju probleme zato što se potpuno udubljuju i ne donose zaključke dok ne proniknu u motive i razloge obe strane i veoma su poštene. 

Nemojte se takmičiti sa Vagom, ona je zvezda vaše veze.  Osim ako ste oboje Vage – tada će biti vrlo zanimljivo. 

Comments