Možda je do nas ili do njih, ili je do zvezda. Neke stvari ćemo tolerisati, a zbog drugih ćemo raskinuti bez mnogo premišljanja. Evo na šta reagujemo, prema horskopu:

Ovan – Nezavisni akcijaši puni entuzijazma po pitanju partnerstva (kao i u svemu ostalom) Ovnovi će biti krajnje nezadovoljni lenjim, usporenim partnerom, koji se pasivno prepušta i ne nudi nikakav izazov.

Bik – Oni vole da se stvari rade na određen način, da bi mogli da održe stabilnost i ravnotežu u vezi. Impulsivan partner, koji srlja i ne razmišlja o tome kako će Bik reagovati, nerviraće i opterećivati pedantnog Bika.

Blizanci – Njima je potreban neko ko će pratiti njihove uzlete mašte, ko će razumeti i parirati njihovoj dovitljivosti, govorljivosti, interesovanjima, inteligenciji. Pored dosadnog i ozbiljnog partnera će se osećati kao da su sami, pa će ići da potraže bolje društvo.

Rak – Najprivrženiji u horoskopu, Rak visoko vrednuje sve oblike pažnje, brige i poštovanja u vezi. Ako njegov partner ne želi da učestvuje u porodičnim susretima i ne pokazuje saosećanje prema drugima, to će biti izvor patnje za Raka. Ne i razlog za raskid, to je suviše strašna odluka.

Šta u vezi NEĆETE trpeti – prema horskopu Šta u vezi NEĆETE trpeti – prema horskopu
Comments