Da li si odlučila šta upisuješ? Ako nisi, međunarodni Sajam obrazovanja – EDUfair 2017 se održava 10. i 11. marta u hotelu Crowne Plaza u Beogradu je prava prilika da doneseš odluku!

EDUfair 2017 nudi jedinstvenu priliku maturantima, studentima i poslovnim ljudima da na jednom mestu dobiju sve potrebne informacije o programima, kreditima, stipendijama i drugim pogodnostima studiranja na više od 100 državnih i privatnih, domaćih i stranih visokih škola, fakulteta i univerziteta.

edufair 1 Šta upisuješ? Otkrij na Sajmu obrazovanja EDUfair 2017!

Na sajmu će se ove godine predstaviti univerziteti iz rekordnih 18 zemalja. Osim već poznatih izlagača, po prvi put učestvuju Sofija univerzitet, Ruska akademija nauka, Finski univerzitet i grupacija nemačkih Tehničkih univerziteta TU9.

Od domaćih izlagača izdvajaju se mnogobrojni fakulteti Beogradskog univerziteta, fakulteti iz Niša i Novog Sada, kao i privatni univerziteti Singidunum, Metropolitan, “Džon Nezbit”, Privredna akademija, “Alfa” univerzitet i mnogi drugi.

edufair 2 Šta upisuješ? Otkrij na Sajmu obrazovanja EDUfair 2017!

Pod sloganom “Šta upisuješ?”, četrnaesti EDUfair pruža priliku, pre svega, neodlučnim maturantima da svoja interesovanja i ambicije lakše povežu sa konkretnim programom daljeg nastavka obrazovanja, ali i onima koji su zainteresovani za master programe. U tu svrhu je organizovano više od 30 besplatnih radionica i predavanja koja se bave značajnim temama poput “Neverbalna komunikacija”, “Oglašavanje na društvenim mrežama”, “Speed dating” sa četiri švedske IT firme, itd.

Srednjoškolci će imati priliku i da razgovaraju sa studentima i dobiju informacije o studiranju iz prve ruke.

Zemlja počasni gost ovogodišnjeg EDUfair 2017 je Slovenija, poznata po inovativnosti u domenu obrazovanja i njegovoj praktičnoj implementaciji u praksi. Tim povodom organizuju okrugli sto “Srpsko-slovenačka strateška saradnja u visokom obrazovanju”. Događaj će upriličiti prisustvom slovenačkog ambasdora Vladimira Gaspariča.

edufair 3 Šta upisuješ? Otkrij na Sajmu obrazovanja EDUfair 2017!

Kao i prethodnih godina, Sajam obrazovanja podržavaju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Grad Beograd.

Poseta sajmu je 100 dinara, a uz registraciju na sajtu www.edufair.rs ulaz je besplatan. Više informacija pronađite na www.facebook.com/edufairbeograd/ i www.instagram.com/staupisujes.

Comments