Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Ne treba nam puno toga, da bismo bili srećni i ispunjeni – ali ponekad je tako teško dostići ispunjenost i sreća deluje nedostižno. Prema zvezdama, svaki horoskopski znak ima svoju posebnu svrhu i nešto što mu je neophodno za sreću. 

Ovan 

Za Ovnove, sreća je postignuće. Da biste bili zadovoljni i ispunjeni, stalno morate nešto da činite, postižete i dostižete. Dakle, ne tražite smirenje, nego cilj i akciju. 

Bik 

Najsrećniji ste kada ste u romantičnom i maznom raspoloženju. Čulna uživanja su za Bikove neophodnost, a ljubav nije nekakav svetli ideal, nego pažnja, nežnost, poljupci, intima i romantika. 

Blizanci 

U gomili ljudi, Blizanci se osećaju smireno, stabilno i srećno. Kada možete da svakoga šarmirate i ostavite neizbrisiv utisak u razgovoru, vi ste u svom elementu. 

Rak 

Rak je savršeno srećan kada može da provodi kvalitetno vreme sa svojim prijateljima i voljenom osobom. Ljudska toplina, privrženost i izražavanje ljubavi i nežnih osećanja, ispunjavaju srce i dušu svakog pravog Raka. 

Lav

Odgovornost i zasluge – to je ono što usrećuje Lava. Ako ima čime da upravlja i rukovodi (pomoćnike u kuhinji, na gradilištu, u istraživanju…) Lav je zauzet, važan i srećan. Ako ne radi ništa i ničim ne upravlja, Lav se dosađuje i gubi energiju. 

Editors choice