Ne treba nam puno toga, da bismo bili srećni i ispunjeni – ali ponekad je tako teško dostići ispunjenost i sreća deluje nedostižno. Prema zvezdama, svaki horoskopski znak ima svoju posebnu svrhu i nešto što mu je neophodno za sreću. 

Ovan 

Za Ovnove, sreća je postignuće. Da biste bili zadovoljni i ispunjeni, stalno morate nešto da činite, postižete i dostižete. Dakle, ne tražite smirenje, nego cilj i akciju. 

Bik 

Najsrećniji ste kada ste u romantičnom i maznom raspoloženju. Čulna uživanja su za Bikove neophodnost, a ljubav nije nekakav svetli ideal, nego pažnja, nežnost, poljupci, intima i romantika. 

Blizanci 

U gomili ljudi, Blizanci se osećaju smireno, stabilno i srećno. Kada možete da svakoga šarmirate i ostavite neizbrisiv utisak u razgovoru, vi ste u svom elementu. 

Rak 

Rak je savršeno srećan kada može da provodi kvalitetno vreme sa svojim prijateljima i voljenom osobom. Ljudska toplina, privrženost i izražavanje ljubavi i nežnih osećanja, ispunjavaju srce i dušu svakog pravog Raka. 

Lav

Odgovornost i zasluge – to je ono što usrećuje Lava. Ako ima čime da upravlja i rukovodi (pomoćnike u kuhinji, na gradilištu, u istraživanju…) Lav je zauzet, važan i srećan. Ako ne radi ništa i ničim ne upravlja, Lav se dosađuje i gubi energiju. 

Comments